December 4, 2010

GTO with Great Teacher Fuyutsuki

Godek-godek entry lama terjumpalah gambar ini :


GTO with Great Teacher Fuyutsuki ( Eyriqazz dan Wifey)

Oh, I'm Not a teacher. My wife is a teacher. Inilah gambar masa first event yang eyriqazz join bersama Nuffnang, dlm 3 bulan bersama Nuffnang [ Mister Potato Fiesta 2009]. Masa ini jugalah menemukan eyriqazz dengan Je JAI, Kak Ina KL (tak berani nak tegur), Redmummy, dan BeautifulNara

Godek-godek entry lama ni, eyriqazz memorikan my blogging Achievement mostly with Nuffnang di Facebook Eyriqazz @GTO [ Eyriqazz Hall Of Fame ] . Hak3, gila glamour betoikan? Takdelah, this is for my personal motivation.

Dari hari ke hari saya semakin gembira bersama Nuffnang dan semakin kurang kerap check Nuffnang Earning, namun Alhamdulillah, rezeki bersama Nuffnang dan juga ChurpChurp dimurahkan.

P/s : Apa event pertama anda bersama Nuffnang? Amcam, mengujakan tak?

8 comments:

  1. salam . semoga berjaya dapat gelaran hot hot dalam blog pilihan >.<

    ohh churp churp . tak paham pasal tu . kalau boleh buatlah tutor sikit ke explain ke . hee sbb mmg tk phm . =)

    ReplyDelete
  2. lum ada kesempatan lagi... huhu

    ReplyDelete
  3. setiap events NUFFNANG memang bermanfaat dan happening.... ;-p

    ReplyDelete
  4. wah memory lama ni eyriqazz siap ada misai MR Potato tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. #suffer8zine :thanks...

    #mellow:dah banyak tutorial bro..dlm entry saya sebelum ni pun saya ada linkkan..boleh googlekan aje...

    #KiD :takper2...nanti follow abang u..

    #hazman aka species1980:yieza,mmg tak boleh lupakan tarian robocop bro

    #Tn.Punya :hik3..yiezaa...

    ReplyDelete
  6. waahhh..so cute both of u..

    me tak pernah join lagi event nuffnang, jadi wonder jugakla, mesti best kan..

    New entri :Maila Vote Saya..^_*

    ReplyDelete
  7. ...sungguh terinspirasi selepas membaca entri ini..thank you..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails