December 18, 2010

Thanks Miss Lolly | Anda Memang Jelita

Thanks Miss Lolly | Anda Memang Jelita


Special thanks to Miss Lolly for her entry :

Terjahi la entry itu, Miss Lolly interview beberapa blogger lelaki berkongsi pengalaman dalam blogging antaranya Melromeo ( My Sifu) , Darkbatman ( Jejaka Idaman Gay, hak3,gurauje) , ANDYHOWTT  dan Joegrimjow .

Berpeluang berjumpa dengan kesemua nama yang disebut di atas, dan honestly, memang setiap mereka ada aura dan keunikan yang tersendiri dan mereka memang popular.

Thanks again Miss Lolly featured kan saya juga disana...Anda memang jelita dan anda lebih popular dari saya.Saya hanya blogger biasa bercapkan Ikan Ayam Goreng.Hik3....Nanti saya interview kamu pula ya?

P/s : Anda kenal Miss Lolly? What do u think of her?

22 comments:

  1. dia memang jelita..
    tahniah le diminta khidmat nasihat dari beliau

    ReplyDelete
  2. hehe miss lolly beshhh.. semua blogger2 pun best.. thanks tips tu..

    ReplyDelete
  3. miss lolly memang cantik...blog miss lolly pun cantik juga...dan miss lolly mmg glamour...

    ReplyDelete
  4. suka miss lolly! peramah...kalau tegur dia dlm tweeter mesti berbalas..hehe..suka sgt2..


    oh ya, sy pun ada buat entri pasal eyriqazz. tp dah lama gila..hehe..
    http://pepelungu.blogspot.com/2010/08/blog-yang-harus-dilawati-setiap-hari.html

    ReplyDelete
  5. popular la bro..org interview...huhu..pasni msuk tv pulak la..hehe

    ReplyDelete
  6. miss lolly comei dan fofuler...

    wah mel tu sifu bro eyriqazz ek?bangganye dia follow blog teman ;)

    ReplyDelete
  7. lolly??
    takkan tak kenal..
    hehe gadis paling suci..hehe...

    ReplyDelete
  8. meme comei miss lolly ni,kenal dia kat FB

    ReplyDelete
  9. Kira Miss lolly ni antara blogger terhebat gak dalam arena blogging nie...menarik untuk dikaji..hehe

    ReplyDelete
  10. die sesuai dijadikan isteri,, heheh
    tapi tak kenal die la plak..

    Halaman Link Exchange Di Naik Taraf

    ReplyDelete
  11. semua hebat2 belaka.. miss lolly dianugerahkan kecantikan so sebagai satu aset dalam berblog.. hargailah kelebihan tu..

    ReplyDelete
  12. hahaha, excelikan tiba2 dpt idea resipi bila baca part yang ni "Saya hanya blogger biasa bercapkan Ikan Ayam Goreng"..... ;-)

    ReplyDelete
  13. wa... yer la kan.. hebat2 semua blogger nie..

    ReplyDelete
  14. amboi he...23x entry perhargaan gitew

    muka hang bermanje2 dgn hanis ku bubuh kat blogku tau.. nie baru nk mintak izin he..23x

    ReplyDelete
  15. come lote orgnya..nice blog oso..

    ReplyDelete
  16. tengkiyu. tengkiyu. tengkiyu br0 =)

    tak sangka lak ada entri camni. hehe.

    ReplyDelete
  17. cik lolly bukan gadis gincu. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails