January 27, 2011

Gaya Tidur Seorang Puteri


Amboi2, Puteri Papa, Siap Silang kaki lagi.Tiru aksi Mama ya? Hik3...

Anak tidur,antara part yang cukup menyeronokkan bagi seorang Bapa. Sejuk mata memandang dan menenangkan. Skangni Alisya tidur malam-malam pun bukan main aktif lagi, pusing sana,pusing sini.

Sekarang ni suka sangat tengok kartun, Tom Tom Bak dan Upin dan Ipin. Semakin mereka membesar, semakin menyeronokkan, kan?

P/s :Anak adalah Anugerah Tuhan yang tidak ternilai. Hargai dan didikla mereka sebaik-baiknya.

12 comments:

  1. wah! silangkan kaki lagi tu. macam big boss. hehehe :) comel je :)

    ReplyDelete
  2. amboi alisya..kemain nyerrr dia bergaya ekk time tido...nie mesti bro eyriqazz perturunkan style kat dia nie...;)

    ReplyDelete
  3. haha! alisya tidor sama macam anak sulong MDT si faris..suka tidor silang kaki..

    ReplyDelete
  4. ala cutenya..letih sgt la tu..

    ReplyDelete
  5. #Miza Yusof:hik3,big boss in our family..

    #Finaz Jaafar ;hik3..terkezut saya juga

    #AMI.FAHMI:ahakz

    #far_east:dussh, saya pula yang kena.tak2,ni mama dia yang ajar

    ReplyDelete
  6. #makdara TERdiva:hik3..ye ker?

    #cikpia;ahaks ,tiru mama dia..

    #Mama Zharfan:thanks..

    #Suliana:haah...asyik main je..

    ReplyDelete
  7. sila panggung kata orang tua2...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi