January 27, 2011

Isteriku Peminat Novel Cinta


Isteriku Peminat Novel Cinta

Umm, memang hantu Novel Cinta betul la wife eyriqazz ni. Macam-macam novel cinta yang dibelinya. Koleksi yang ini dibeli tahun 2009 rasanya namun hanya satu yang baru dibaca (tak sempat habiskan separuh pun). Alahai, itulah namanya seorang Isteri, Ibu, dan Guru. Ingat senang ke nak jadi Isteri? Ingat senang ke Jadi Ibu? Ingat senangke jadi Guru? Guru, nampak senang, kat sekolah pun kerja, balik rumah pun masih bekerja (semak markah, siapkan butiran mengajar n etc)

Oh, no wonder I Love my wife so much. Dia pandai main ayat-ayat cinta. Ewah, bodek-bodek sempena Malam jumaat. Hak3...Umm, perasan juga, ramai pompuan suka layan Novel Cinta. Kenapa ya?

P/s : Agak-agak kalau eyriqazz jadikan Noveltu hadiah Contest/Give Away , isteri marahtak? Dah 2 tahun lebih dia tak usik tu. Entah-entah, sempat Alisya baca dulu nanti before mama dia habiskan membacanya.


***No women No Cry, betulke? Nah, straight man, no women u cry in ur heart laa.Oh, I can't imagine my life without my beloved Wife...

15 comments:

  1. dah lama tinggal buku novel...kalau baca boleh jadi ralit tak siap satu apa pun keje....hehe

    ReplyDelete
  2. dulu masa studi saya penggemar novel macam ni. skrg pun masih suka jugak..tapi masa tak mengizinkan. so kena tolak tepi dulu..

    penggemar novel ni jiwa nya romantis..bahasa nya lebih kepada bersastera..mesti isteri pun seorang yang romantis dan penyayang kan

    ReplyDelete
  3. salam

    kita pon suka baca novel gak...
    dulu2 layan novel cinta tapi skrg da agak kurang... lebih suka baca novel sejarah... ~

    ReplyDelete
  4. suruh isteri beli novel lafazkan khalimah cintamu...best sgt novel ni..sy br je abs baca yg ni..heheh ^_^

    ReplyDelete
  5. bro eyriq, suruh la wife bro layan tv1. cite dr novel sharifah abu salem. hehee

    ReplyDelete
  6. kehkehhke..iva pon suka kumpul novel tapi masalahnya bila dah start baca novel tu..kanda kat sebelah pon iva tak nampak dah...ampun yea bang....hehehe

    ReplyDelete
  7. owh, saya pun minat baca novel jugak! kalu wife minat hasil karya sharifah abu salem, boleh la suggest tgk citer trilogi cinta@tv1 tu; 3 novel combine terus jadi satu siri drama!

    ReplyDelete
  8. miza pun suka baca novel. tapi ikut mood jugak. ada ni novel dah lama beli, bacanya belum. hihihi.

    ReplyDelete
  9. sweetnyer psangan pengantin tuu

    :)

    ReplyDelete
  10. me minat gak masa me kat sek menengah heheh now dh lama tak baca novel sbb tak de masa..me suka baca magz jer--sbb join contest, so me beli byk magz setiap bln :) tp berbaloi2 sbb hadiah2 sgt beshh bila menang :)

    ReplyDelete
  11. hurmmm.... time skolah pun aku baca novel cenggini tapi more on ahadiat akasyah laaa... LAGENDA BUDAK SETAN

    ReplyDelete
  12. uihh still banyak yang belum berbukak...

    me masa bujang penuh almari ngan novel, menurun minat dr arwah abah.. tp nama pun duk bujang, hsemate amik pinjam baca tak pulang dan tak tentu lesap kat mana...

    skang ada ler tggal saki baki... me mmg balut semua novel2 tuu mcm buku teks tauuu!

    ReplyDelete
  13. hihi..dulu time blom2 kawin memang suka baca..tapi dah ada anak ni, pulak tu dah berblog, tak dan nak baca..huhu

    Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi