January 27, 2011

Rezeki Blogging|Experience Tune Talk Mobile Prepaid


Alhamdulillah, rezeki berblogging. Terpilih sebagai salah seorang dari 50 Nuffnangers untuk Experience Tune Talk Mobile Prepaid . Dapat RM100 Credit and I will be rewarded. Umm,apalah rewardnya ya? Kalau dapat tiket Air Asia pun best juga ni. Anyway, thanks Nuffnang and Tune Talk for selecting me .

Never give up in blogging or Contest. You will never know what is the outcome/result. Tuah ayam nampak di kaki ,tuah manusia siapa yang tahu.. By the way, feel free to Join Contest|Sponsored Post by Eyriqazz

P/s : Still jeles dengan Je Jai and the gang dapat join Majlis Anjuran MIG jumpa artis-artis popular . Nah, that's life, you will never get everything u want in your life. Just do your best and wish for the best. 

11 comments:

  1. wah! bestnya. tahniah bro :)
    best tu :) tahniah tahniah dan tahniah.

    ReplyDelete
  2. best nyer..tahniah ! bee bila nk merasa tah lah nih !

    ReplyDelete
  3. congrates GTO!! melangkah terus melangkah...

    ReplyDelete
  4. congrats yer :) me memang put in lots of effort in contest--lps balik msia nak fokus contest nationwude/offline plak :)

    ReplyDelete
  5. bro, sye pun terpilih juga!
    syukur!
    :)
    rezeki tahun baru cina!
    hak3

    ReplyDelete
  6. #Miza Yusof:thanks miza..

    # bee:thanks...jgn cpt mengalah ya..

    #KiD ;thanks bro..bro pun apa kurangnya

    ReplyDelete
  7. #Mama Zharfan :chaiyok2..u ada bakat..nanti bolehla u bersaing dengan eggyolks..last year alone..he won more than RM10K cash from contest...hadiah2 barangan tak usah cakapla..memang kagum ngan dia...

    #nur ikhyar dee :thanks..

    #hakimfaridzul:tahniah bro..jom review sama2..

    ReplyDelete
  8. bila pulak contest tune talk ni yer...? tak perasan! lately asyik busy, smpai umah mlm tu ngam2 blh spare tuk scheduled entry so asyik terlupa nak study contest sponsored post... wkend ni plak busy... aduiii hopefully dpt cari satu masa utk buat

    ReplyDelete
  9. Wahh. Sy mcm dah lama tak jenguk website Nuffnang tu. Haha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi