January 27, 2011

Income Nuffnang RM0.00?

Income Nuffnang RM0.00?

Aiseh, kenapa Income Nuffnang eyriqazz RM0.00 jer ni? . Baruje ingat nak kumpul-kumpul n jadi Jutawan Blogger cam Redmummy. Huk3, kemana ianya menghilang? Dahla nak balik kampung minggu ni.Hik3, Lupa la pula, baru je tekan button Cash Out.

Gembira, Income bersama Nuffnang selama ini tidak pernah mengecewakan

Since joining Nuffnang almost 1 tahun 4 bulan, every month I manage to cash out except for one month. I'm happy with it, earning motivate me untuk teruskan menulis. Tentukan niat,matlamat dan usaha, InsyaAllah berhasil. No pain, no gain kan?

If u r thinking too much about money, u will be frustrated. Itulah yang terjadi pada saya masa mula-mula berblogging dulu. But when u put your passion in it, the money will come to you. Tak salah sambil menyelam, sambil minum air tapi kenalah kena dengan caranya. Saya rasa anda faham maksud saya.

Anyway, Sharing is Caring. Jangan lupa join Contest|Sponsored Post dari Eyriqazz . Plus mood happy nak pulang ke kampung weekend ini, 4 X 5 GTO Pointz turut ditawarkan untuk komen terbaik di entry INI

Kalau Padi Katakan Padi
Tidak saya tertampi-tampi
Berblogging ini kalau kena caranya akan menjadi
Teruskan usaha, InsyaAllah tercapai yang dihajati

16 comments:

  1. selamat balik kampung dengan riang hati yerrr bro eyriqazz.... ;)

    ReplyDelete
  2. Tuhan sentiasa memurahkan rezeki orang pemurah macam eyriqazz ni.. kesabar membuahkan hasil..

    Tengok hasil income tu.. setiap bulan ada cash out..

    Semoga rezeki semakin dimurahkan oleh tuhan.. Amin

    ReplyDelete
  3. dah cash out juek tapi idok ler buleh every month

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Rezeki blogging kan. Tahniah bro. Sangat kagum sebab tiap-tiap bulan dapat cash out :) Teruja. Tahniah dan selamat pulang ke kampung :)

    ReplyDelete
  5. betul tue myvitrd...rezki eyriqazz sntiasa murah sbb dia rajin share dgn semua org..

    ReplyDelete
  6. #suffer8zine:hik3..buat2 lupa..

    #far_east:thanks..tak sabar..

    #amirah :uumm..rezeki anak..

    #Myvitrd :thanks bro..Umm,i believe in the concept,the more u give,the more u will get..plus u will be happier bila ianya dikongsi2..

    ReplyDelete
  7. #sw33tdarling :xper2..dimana ada kemahuan,di situ ada jalan..InsyaAllah,mungkin in the future u can cash out every month

    #Miza Yusof :thanks..n u can do it do..believe in urself n improve it k?

    #far_east :umm,apa salahnya dikongsi2 kan?

    ReplyDelete
  8. siyes me nak kena berguru dgn eyriqazz :)
    tp yg me sgt noticed, eyriqazz byk guna SEO panas heheh so memang tarik tarffic ke blog GTO ni heheh

    ReplyDelete
  9. wohhooo...berapa ribu gamaknya tu ha..

    ReplyDelete
  10. betul tue bro...satu langkah perkongsian yg bijak nie....menghargai pengunjung setia bro....;)

    ReplyDelete
  11. #Mama Zharfan:umm,on the positif side, at least saya berjaya divert attention untuk mereka yang mencari dot,dot,dot..hik3...

    #noorafzan :hik3..tekala

    #far_east :thanks...sharing is caring

    ReplyDelete
  12. perghh. bnyak laki dah cash out, mesti jutawan nie. hehe

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete
  13. ribu gak ye da dapat.. terbaik la.. hehe

    ReplyDelete
  14. Wahh bnyknye income dgn nuffn

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi