January 26, 2011

Contest|Sponsored Post dari Eyriqazz.Com

Salam dari Eyriqazz,

Alhamdulillah, murah rezeki berblogging bulan ini . Received a few Advertorial Jobs dari Nuffnang di awal tahun 2011 ini . Thanks Nuffnang. Sharing is Caring, so saya ingin kongsikan rezeki ini buat pembaca semua. Small Contest kali ini diberi tajuk :

Sponsored Post dari Eyriqazz.Com

Yes, I am looking for bloggers untuk buat Sponsored Post for me (my own Sponsored Post dari poket saya sendiri)  . Saya akan cuba kasi job kepada anda dan butiran akan diberikan kepada pemenang nanti untuk menulis satu post yang  tajuknya akan dipilih oleh eyriqazz sendiri.

 Maybe review blog seseorang , pandangan anda tentang sesuatu isu,review produk or anything yang terlintas di hati . But before i give my Sponsored Post i want to see ur writing style,creativity and  etc. Tips : Ini antara yang Nuffnang/Advertiser tengok juga sebelum memberikan Advertorial Jobs to anyone, trafik itu penting tapi cara penulisan pun penting juga.

So, inilah syarat-syaratnya :

1) Buat Satu Entry Bertajuk " Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com" dan berikan sebab kenapa anda mahu Sponsored Post ini.make it as interesting as possible.
2) Letakkan gambar GTO di atas di entry anda dan juga permalink entry ini. 
3) 10 Entry yang paling eyriqazz gemari,  i will give you one job to write, macam Pay Per Post/Sponsored Post and i will pay you RM30 Cash/Top up for it.
4) Tinggalkan permalink entry ada di komen entry ini.
5) tarikh tutup pada 28 Februari 2011

Contest ini dibuat bagi menghargai pembaca blog ini dan memberikan peluang kepada pembaca untuk "feel the experience menulis Advertorial/Sponsored Post". Who know maybe one day it will be ur turn dpt Advertorial pula? . Sharing is Caring, apa salahnya rezeki yang dapat dikongsi-kongsi kan? 

Senarai Peserta


























Bold - telah terpilih dan entry telahpun dipublishkan di blog masing-masing/eyriqazz . So, at least 8 lagi akan terpilih.

57 comments:

  1. fuuu. i like this contest. cayalah great blogger eyriqazz....

    ReplyDelete
  2. terbuka kpd semua kan..insyaAllah akan try buat se'interesting' mungkin supaya kali ni dah tak typo nama eyriqazz berkali2..(betul kan ejaan nama bro..) hehe...

    ReplyDelete
  3. murah rezeki bro--mesti income ribu raban thn ni setap bln yer )

    me akan join ur contest ni, Insya Allah :)

    ReplyDelete
  4. menarik tu.. nanti malam kita datang sini lagi kaji semula syarat2

    ReplyDelete
  5. wah..contest yang bagus ni.. kata orang sebelum betul2 dapat job dari nuffnang.. kita test penulisan dalam sponsor pos eyriqazz pulak.. ok bro..insyaallah join.. nanti cari idea dulu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. salam,

    thanks bro bcause come to my blog and gave saome comment. :)

    i will take note about it.

    about your contest, i will try to join that,

    insyaAllah.

    ReplyDelete
  7. menarik gak idea bro ni. hmmm...boleh ditimbang2kan :)

    ReplyDelete
  8. bagus nie semua blogger ada peluang dapat xtra money....

    ReplyDelete
  9. menarik... saye nak buat psal pasha sanda leh? hehehee.. mesti eyriqazz suka... :p

    ReplyDelete
  10. wah, menarik ni bro. nanti saya cuba karang apa yang patut. insyaAllah saya akan cuba turut serta dalam aktiviti ini. :)

    ReplyDelete
  11. Salam, wah menarik, blh cuba nie. Tp post psl apa ye? Blur...hehehe

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  12. semakin mantap eyriqazz ni..pandai tarik minat blogger2 ni.. :)

    ReplyDelete
  13. #Matjoe :thanks bro for the support...

    #Syafiq Rosli :all the best? Umm,thanks jugala...

    #beaty:tajuk entry Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com..macam to sell ur blog,kenapa anda mahu dptkan advertorial dari eyriqazz? i.e. saya suka review ,saya mahu mencuba buat entry sponsored post or anything..macam resume antar kije la lebih kurang..hik3..but looking to get sponsored post from eyriqazz.com

    #Zana Zingaa. :join jgn tak join..

    #far_east;yup...any blogger can join....who know mungkin saya tambahkan pemenang or rm nya...

    #Miza Yusof:join2,join...

    ReplyDelete
  14. #Mama Zharfan:Honestly, income this year memang dah cecah 4 angka...

    #sw33tdarling:yieza..jom..

    #Anip™:sharing is caring..

    #DaHLia:wah,teruja dahlia pun mahu..

    #||| PöJìé PööH ||| :disayangi ramai?huk3..

    ReplyDelete
  15. #SyUhAdA:joinla..kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan..

    #Myvitrd;hik3..i did the same bro..saya buat2 entry cam advertorial...tup2...a few month after that, i get it...

    #phreak-id :thanks bro...join la ya

    #SyafiqRidhwan:thanks syafiq..

    #FareedSairi:thanks bro

    ReplyDelete
  16. #hazman aka species1980:yieza..itulah niat saya...

    #KiD;hik3..it upto you..tapi tajuk kena follow yang diberi...

    #Mohd Isa;thanks bro..kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan..

    #yanmie:post pasal kenapa mahu adv dari eyriqazz..give ur reason..cam apply job for advertorial dengan eyriqazz la..hik3..

    ReplyDelete
  17. As Salam,Bro..

    Bro memang kreatif nak tarik minat pembaca.Moga murah selalu rezeki bro buat contest.


    Insya Allah kalau saya sempat pasti akan men'join'kan diri.

    ReplyDelete
  18. Tahniah kerana banyak dapat sponsored post dan juga berkongsi dengan pembaca rezeki. Nak join juga

    http://sharinginfoz.blogspot.com/2011/01/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  19. Aku mencuba nasib bro disini..mana tau ada rezekinak dapat RM30 pulak. hehehe

    http://www.myvitrd.com/2011/01/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  20. Salam. Saya pon nak join. Link ada kat sini >>>

    http://azzeyatin.blogspot.com/2011/01/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    Tq Eyriqazz!

    ReplyDelete
  21. Saya nak join. Klik sini

    http://armiebeauty.blogspot.com/2011/01/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    TQ....

    ReplyDelete
  22. ini hasil dari MDT..sila percaya :D

    http://www.makdaraterdiva.com/2011/01/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  23. macam best je contest ni.. huu

    ReplyDelete
  24. saya pun nak join...nie link nyerr

    http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/01/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  25. salam petang jumaat =)

    kali kedua singgah sini...
    berbesar hati untuk joint =)


    Jom Baca dan Komen--Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com

    ReplyDelete
  26. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/01/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  27. terbaek la ..!
    so, kene pikir dlu ape nak tulis..
    tarikh tutup pon lame lagi..

    ReplyDelete
  28. salam,

    silalah sudi2 baca entri merapu ni:
    http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/02/sponsored-post-dari-eyriqazzcom.html

    P/S: saya buat kt blog contest sbb ni pun macam contest kan.

    ReplyDelete
  29. menarik tapi saya boleh ke?? baru nak menapak..

    ReplyDelete
  30. Eyriqazz,

    Sesaje je cuba nasib nie, mana lah tau boleh terpilih kan. here's the link:-

    http://www.ciklilyputih.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    hope ada luck ek! hehehehehe

    ReplyDelete
  31. Nak cuba nasib gak bro. Hehehe. 1st time masuk contest blogger nih (pasni nak karang entry utk contest kukis kak ina KL plak). hahaha

    >> Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com <<


    Terbaru > Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com >Bila Memandu di Kelantan > Kenapa Aku Berhenti Menulis

    ReplyDelete
  32. saya join contest ini juga.. heheheh
    hope entry saya adalah salah satu yang terpilih dalam 10 entry yang disukai oleh bro eyriqazz

    http://secantikmanis.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  33. #Secantikmanis : 8 lagi yang akan dpt sponsored post akan diputuskan pada march nanti...tunggu peserta yang lain juga..so,,,jgn risau...entry secantikmanis tetap dlm pertimbangan

    ReplyDelete
  34. Tq Eyriqazz.. akhirnya payment sampai d tangan

    ReplyDelete
  35. sekadar ingin mencuba...

    http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  36. http://dmareni.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  37. sye dah join...hopefully selected laaa...hehehee...

    thanks 4 sharing pasal sponsored post...at least sye bleh blaja and improved cara menulis... :D

    ni entry sye untuk contest ni...
    http://alyzafisol.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  38. me join yer

    kalau ada rezeki utk me, me ucapkan tq in advance :)

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  39. miza join,

    http://haycontest.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  40. Salam...
    Cikgu, nier artikel saya...
    http://slamberlah.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html
    Harap sempat join lag...

    ReplyDelete
  41. http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    NUR PUNYE LINK.. MENARIK LA YANG ABUYA HAYAT TU..

    GOOD LUCK TO ALL..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  42. Sya dah join.

    http://akumerpatiputih.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    ReplyDelete
  43. As Salam bro...harap sempatlah entri saya diterima...last minute dah...huhu

    http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html



    JEMPUT SINGGAH KE BLOG UTAMA SAYA

    ReplyDelete
  44. adekah saya yang terakhir???
    hehehe..

    http://dealovalover.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-sponsored-post-dari.html

    hop[e berjaya la memikat hati Eriqazz dengan entri ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi