January 17, 2011

JeJai Fasha Sandha Look Alike

The Real Jejai Fasha Sandha
VS

Amcam, ada iras-iras tak? Kalau ada, katanya di mahu pergi meminang Hanis Zalikha Look Alike .

28 comments:

  1. Ha.. mmg SAMA!!!! Dah lama prasan..xbrani nak tanya takut orang yang btul...wakakak....

    ReplyDelete
  2. GTO
    Look alike ke memang org yang sama.. hahaha..
    saja tambah kekonfiusan di sini
    Jemput keALL IN ONE

    ReplyDelete
  3. same tp x srupeee... :D i follow u k,tq~

    ReplyDelete
  4. banyak persamaan disitu

    . warna kulit agak sama
    . senyuman pun lebih kurang sama. cuma lebarkan sikit senyuman tu.
    . adakah cap itu pun sama??
    . bentuk badan tengok dari belakang ketika pakai cap, sah confirm adik jejai ek????

    heheheh.jangan marah.gurau je

    ReplyDelete
  5. hahaha siyes memang sama tang gigi dan hidung...;) yg pakai cap tue pulak ermmm camner yerr nak describe

    ReplyDelete
  6. hurmmm.... kalau fasha sandha nampak bro JEJAI nie sure dia konfius kejap.... hik3

    ReplyDelete
  7. woi..woi..woi..berpada-padalah sikit..gua lagi hensem dari jejai ori daaa...ahaks..ahaks..hampeh punya kawan...hehe..nak kena buat FANPAGE gak nie...hehe

    ReplyDelete
  8. hahahah...okeh jugak tu je jai ngn hanis zalikha.nnt bleh la je jai sponsor butik plak kt hz look alike.

    jejai ngn fasha ade cinta salon tuh.je jai ngn hz kena ada sayang salon la nampaknyer...hahaha..


    yg mahalnye topi tu je jai mesti ada d kepala...cantekkk...haha

    ReplyDelete
  9. sebijonlah, kalau jejai tengok mesti terjun bangunan.kwang kwang

    ReplyDelete
  10. hahahaha.. memang kenalah eyriqazz tajuk ni.. aku baru nak buat hari tu.. crita jejai dengan fasha ni.. hik2..

    ReplyDelete
  11. memang sama. hehe. nama pun sama jugak kan :)

    ReplyDelete
  12. perghhhhh....sejibik la..tak sngka, bro yg ak nah jmp adalah bro jejai look alike..nak sainnnn

    ReplyDelete
  13. Ish kelirulah tapi ada aku kesah. Haa..haa...jangan marah tuan rumah

    ReplyDelete
  14. #lAl :oh,tak terfikir pula..mungkin juga orang yang sama tapi dia menyamarkan?

    #Nadia arRumaisha :hik3..tidak syak lagi

    #nur :oh,saya pun konfius di sini...

    #DeQdEq :hik3,kan2?

    #Elle JmDean:hik3,part mana yang tak serupa tu?

    ReplyDelete
  15. #azzey:takkan sikit je?

    #secantikmanis:oh,adakah orang yang sama?

    #arep_lockermonth :hik3,kan2?

    #far_east;dushh,pelanduk dua serupa ni..

    #missbby:lepas ni kalau jumpa kena mintak autograph ni

    ReplyDelete
  16. #deAnza-wAnda:ahaks..

    #hazman aka species1980:oh,saya rasa kalau dia nampak yang ni, sah dia pilih yang ni..misai kontot, ular kapak..hik3..

    #JAI :hak3...memang berbakat la bro..bukan setakat p ramlee..jejai ori pun u tiru..

    #Kaseh NazLieza :kan2?

    #yuyu:hik3..tuhla,boleh bukak butik kan?

    ReplyDelete
  17. #oya:bakat tersembunyi tu..

    #Cik Ina minat Do do Cheng:hik3..mesti dia cari jejai ni jadi double dia..senang nak berdating..satu di jepun,satu di bali..hik3..

    #Myvitrd:hik3,takpe2..buatla..boleh tambah minyak skit..

    #Mama Zharfan :ada iraskan?

    #Miza Yusof:yuppie...sama2

    ReplyDelete
  18. #J.M.R :tuhla..lepasni pun aku pun nak mintak autograph..nanti bila dia dah popular, dia dah tak layan kita lagi bro...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails