January 12, 2011

Kisah Cinta Terlarang dengan Gadis Mat Salleh


Oh, I think i never told my Love Stories with Gadis Mat Salleh rite? Oh ,lebih tepat lagi, Kisah Cinta Terlarang dengan Gadis Mat Salleh. Hik3, mungkin anda tak percaya kalau saya ceritakan but i will still write it. Believe it or not, it's up to u.

Her name is Kristin Cranwell. Ohh, bukan Kristin Kreuk heroin cerita Smallville tu ya. It's is not easy for me to tackle her. Kata pepatah sendiri, jinak-jinak Burung Helang plus what is the odd gadis mat salleh jatuh cinta dengan lelaki melayu? I can say close to 0 kot? Well, action is better than word, I'm not MatRomeo or Melromeo, but to cut the story short, she became my GF. Ahaks..What is the Odd eyriqazz couple ngan Minah Salleh? Close to 0?


Oh, it's not easy couple dengan Kristin. Adat dan Budaya berbeza. Adat kebaratan jauh berbeza dengan Adat Ketimuran. The positif things about culture there adalah mereka lebih open minded, cakap lebih suka straight to the point, daya berfikir  lebih matang dalam meluahkan pendapat/idea dan pelbagai lagi. Negara moden la katakan.

Umm, the negatif things that I'm not proud of  being a Bf to Kristin, sometimes i have to follow her to Club/Clubbing and etc as this is their culture. Kalau kita lepak di kedai mamak, mereka pula lepak di kelab malam. Oh, saya tidak pernah order barang terlarang, setakat Coke n Pepsi sahaja.

Kristin aktif bersukan and she play football for our University. Sometimes saya temankan dia bila kena lawan ngan Univ lagi. Jauh perjalanan, luas pengalaman , pelbagai tempat saya pergi , Nottingham, Sheffield, Manchester, London , Newcastle dan pelbagai lagi.


Oh, I almost lost my "Virginity" with Kristin. Jiwa muda remaja yang mudah terpengaruh . Janggalla kehidupan Mat Salleh bercouple without Sex rite? But i manage to control my temptation and Keterunaanku berjaya dijaga. Wowwi, boleh percayake? She's Hot  for sure...


Suka dan duka, ranjau dan duri. Study and Studo...Oh, Kristin oh Kristin. Anyhow, kusangkakan panas sampai ke petang, hujan di tengahhari. Di hari terakhir,graduation Day, i decided to break up with her. Hampir bercucuran air matanya keluar? Why E? Itulah panggilannya padaku? Why, Why?

Oh, dunia kita berbeza, i will go back to Malaysia and you will be still here plus our culture is different and i don't think my Mum can accept u. Oh, Air Mata Kristin jatuh bercucuran...

Surprisingly, this is the word that come out from her. Oh E, I am willing to go to Malaysia with you and staying there.

Nahh, it is not easy like that...Not today, Not tomorrow...N hari ini bukannya hari..Why Not? Coz today i want to tell u one secret....What is it said Kristin...

The Secret is today is Thursday....Malam Ini Malam Jumaat.N i wanna say....Ha...Ha......Hangittttt...... 

Hik3, kisah diatas adalah bohongan dan daya imaginasi eyriqazz saja. I never know that girl, ambil gambar pun secara kebetulan as nak ada memori grad bersama Minah Salleh. Ahaksss....

P/s : Jangan Marah Naa...Nanti kena Jual...

45 comments:

  1. huraggghhhhhhhhhh kena tipu kerr nie...aduiii ingat betol2 laaa eyriqazz berchenta ngan gadis Mat Salleh...

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAH :)

    ingatkann betol laa tadii.. :P

    ReplyDelete
  3. yak..yer yer jer aku baca. tp best arrstory ko.hahaha

    ReplyDelete
  4. Kah kah kah... !!! Lol!! ;) nice one... Baru nak komen kat pic tu. Xnampak mcm kapel pown..lari konti..huhu... @tya_razz_azma

    ReplyDelete
  5. memang boleh diagak dari awal2, sorry bro tak terkena tapi baca juga kan

    ReplyDelete
  6. Bencilaaa..punya lah kusyuk baca n akhirnya terpedayaaaa..hahaha..

    ReplyDelete
  7. Ha3..saya punyalah tekun membaca n3 nih...rupanya "tipah tertipu"..hu3....

    ReplyDelete
  8. ok...kena tipu lah ni...nice blog...kindly visit mine...tq

    ReplyDelete
  9. ceyhhh..
    yakinnya jak laa tadi baca nie..rupanya..tipu...hahahaha

    ReplyDelete
  10. Bagus gak cerita tu kalau dicerpenkan.... Boleh x saya pinjam cerita ni utk dijadikan cerpen..?

    ReplyDelete
  11. cisss...tipah tertipuuuu.....tp ade suspect jugak sumthing bile minah tu panggil "E" ...E for eyriqazz ? itu bukan nama real kan? ;p

    ReplyDelete
  12. tertanya gak, bila masa pulak today is thursday? today is wednesday.. eh, ni dah tak sabar sgt nak MALAM JUMAAT dia sampai hari pun dah konpius? HAHAHA!!

    ReplyDelete
  13. ...terkena le...
    terasa ke hangitannya...HAHA...

    ReplyDelete
  14. Bella tuhlah pasal..dok planning nak 2nd baby tak sabau-sabau nak tunggu malam jumaat..ahaks..deyyyyy..ini hari rabu daa...sabaulah sayang...wakakakakaka

    ReplyDelete
  15. #far_east :hik3..ha..ha..hangit..eh,kalau ini citer betoi camne ya?ahakzz...

    ReplyDelete
  16. #Queen F :hik3,amcam,hangit tak?

    ReplyDelete
  17. #CWM Safari :hik3..thanks...wah2,ada bakat ni...kih2

    ReplyDelete
  18. #Sharinginfoz:hik3..memang susah nak hangitkan bro..orang berpengalaman..

    ReplyDelete
  19. #missbby :hik3..at least u terhibur kan?tadaa..

    ReplyDelete
  20. #azzey:ahak3..azzey pun tertipu

    ReplyDelete
  21. #MiSzy DiaN:hik3..u orang keberapa ya yang kena?

    ReplyDelete
  22. #Fuziani JSR:boleh..but jangan lupa credit to me..hik3..mahu juga tumpang glamour..

    ReplyDelete
  23. #Ummi Hanie:hik3..abis..E for Eyriqazz and E-man my real name..

    ReplyDelete
  24. #Bella Enveeus :adushh..kantoi..terawal sehari publishkan entry..ahaks...mau sembunyi bawah meja..lorr..u really read the whole story arr?

    ReplyDelete
  25. #JAI:dush,sorang lagi towkey lintah n gambir sarawak join sekaki..kena lari jauh2ni..hik3...nak hangitkan orang,eden yang terkena pula

    ReplyDelete
  26. -______-" perghhh!! suspen tol lahh! xD

    ReplyDelete
  27. hahahaha.... aku dah agak nie sure kes salah setting autopublish kan...takpe itu menunjukkan pengomen tu baca sampai abis post entry kita.... betul tak ?

    ReplyDelete
  28. ingatkan betul2 tadi, baru nak puji bagus sbb kuat iman

    ReplyDelete
  29. dh boleh agak--sbb pernah terbaca kisah yg hampir sama kat blog joegrimjow ie imaginasi dia gak, mcm GTO ahhaha

    ReplyDelete
  30. kalau ini citer betoi, confirm bro eyriqazz jadi glamer laaa....ramai reporter carik sbb berani buat pengakuan terbuka..hikhikhik

    ReplyDelete
  31. #hazman aka species1980:betoi3..rasa gembira tulis panjang2 ramai yang baca habis..hik3..

    ReplyDelete
  32. #Liza:hik3..kalau saya kata betoi2 agak2 percayatak ya?

    ReplyDelete
  33. #Mama Zharfan;hik3..aiseh..nanti kena kata copycat ni..dushh2...

    ReplyDelete
  34. #far_east:hak3..even if this is a story i won't tell it..tadaaa...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails