January 23, 2011

Nak Cari Anak Ikan?

Nak Cari Anak Ikan?
Rupa tak penting sangat. Yang penting tahu layan..

Umm, toilet dijadikan tempat untuk mengiklankan khidmat terlampau. Apa agaknya yang akan ditanya oleh kanak-kanak bila membacanya?

Papa, anak ikan tu apa?
Umm, anak ikan tu, alah, anak-anak ikan yang selalu Apek jual di Pasar Malam tu. Ada anak ikan puyu, ikan haruan, ikan keli.

P/s : Sumijelly, amcam anak-anak ikan jagaan u Skang? Masih Hamzah Ian dan Chearmster ke? Or sudah tambah koleksi?

14 comments:

  1. vandalisme + mentaliti bwhan--tak tau la bila msia nak jd negara maju mcm UK :P

    ReplyDelete
  2. pandai nye papa dia jwb dengan yakinya. hehehe

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete
  3. ades..toilet pun jadi tempat promote..teruk2..

    kalau rajin..jom join
    http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

    ReplyDelete
  4. selalu sangat nampak!tandas jadi tempat iklN! huahah!

    ReplyDelete
  5. abis madu sepah dibuang.. sob2..

    ReplyDelete
  6. iklan ni la prosak budak budak skang.. huhu

    ReplyDelete
  7. ikan kekek mak iloi iloi.. ikan gelama mak ilai ilai... conteng2 ni memang banyak ada.. lagi2 kat toilet RNR atau petrol pump... hahhaaha.. macam2..

    ReplyDelete
  8. pgi tadi pun nmpak anak ikan berpegang tangan dengan Mummy...
    semua org dok pndang...derang ni anak beranak kee? adik kakak ke? kepelikan melanda..haha

    ReplyDelete
  9. selalu sangat iklan macam ni dekat tandas awam dan public phone.

    ReplyDelete
  10. BW...:)

    terdesak benar nampak...haishh

    ReplyDelete
  11. #Gieyana :yup,macam2..

    Mama Zharfan:umm..mungkin tidak kot...

    #Anip™ :hik3..pandai2..

    #Syafiq Rosli :macam2 kalau terdesak

    #arep_lockermonth:no wonder syarikat pengiklanan pun mahu mengiklan di tandas..

    #hamzah ian :dah habis ke madunya?hik3..

    ReplyDelete
  12. #Deeyaudeen Sabri:setuju

    #KiD:haah...kreativiti diluahkan di tempat yang tak sepatutnya...

    #suffer8zine:anak2 ikan

    #ElyaElmo :oh,sudah tidak kisah depan2kan?

    #Miza Yusof ;yup...

    #Lurunna:kan?terdesak sgt...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails