February 3, 2011

Aksi Panas Adikku


Aksi Panas Adik Bongsuku : tak pakai baju, berseluar pendek,pakai helmet , dan berskateboard. Memang hantu skateboard betulla skangni, sampaikan pukul 1-2 pagi pun dok main skateboard. Skateboard ni adik tengahku bawa balik dari Universitinya, now both "Hantu" main skateboard ini.

P/s : Air dicincang takkan putus, hargailah hubungan persaudaraan sesama kita.

16 comments:

  1. main skate xpe...sihat tubuh badan
    tapi biar bepade...jgn terabai pelajaran...hahaha


    jom singgah,

    http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/02/merokok-merupakan-cara-terbaik-membakar.html

    ReplyDelete
  2. x nampak muke plak..
    bleh la tgk same x dgn abgnya..
    hehehe..

    ReplyDelete
  3. wa..minat gak maen ni..aku maen kasut roda..bes2..

    bape r standed rm nye?

    ReplyDelete
  4. memang cukup panas aksi tu..

    ReplyDelete
  5. me sgt close dgn adik2 me--and i miss them all--me ada 3 org adik :)

    ReplyDelete
  6. Tak berbaju, tapi safety gear mantap!

    ReplyDelete
  7. hahhah.. bagus!! safety 1st..
    klu injured pun nnt tang dada je.. kekeke..

    ReplyDelete
  8. http//www.cekodokpunyer,blogspot.com

    ReplyDelete
  9. peerggghhh.. hensemnya adik bro nih... heheehee

    ReplyDelete
  10. hurmm.... apa kata bro buat demo main skateboard ... mane tahu boleh masuk X GAMES... wakil malaysia

    ReplyDelete
  11. minat sama macam sepupu miza. hehehe :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails