February 20, 2011

Bestnya Kalau.....


Oh, Bestnya kalau dapat tidur kat sini kan? Especially bila Mood tak keruan...

12 comments:

  1. tp rasa mcm open place plak kalau bilik gini hehehe

    ReplyDelete
  2. bro.. best tu memang best.. tapi..
    "ramai yang tengok"
    kui kui kui

    ReplyDelete
  3. memang best kalo dpt bilik gini..

    ReplyDelete
  4. wahhh..agak2 kt mana la ada tmpt camni yer.apa kata bro eyriqazz dtg blog sy tgk kot2 ada muhaha..

    ReplyDelete
  5. dpt merasakan keseronokannya~wah!

    ReplyDelete
  6. ishh!! kalau arep tak lena tido sini !

    ReplyDelete
  7. pergh! memang terbaiklah. cantik. tapi seriau pun ada. mesti terfikir macam mana lah kalau dinding kaca tuh pecah kan. hehehe :)

    ReplyDelete
  8. yeah best sangat2 especially kalau dapat sambung tido lagi hari ini...ermm kalaulah tak payah kerja hari nie tentu dah leh bermimpi tido situ hehe

    ReplyDelete
  9. Bestnya.. Tenang je.. Boleh berangan jd duyung ..

    ReplyDelete
  10. mmg best tp klu time malam ngeri la kot...

    tetiba kang ikan paus pulak lalu..hehe:D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails