February 26, 2011

Eyriqazz Allergic SOGO


Hik3, tergelak bila baca coretan Isteri di Facebook nya :

"nak pergi saje2 jgn harap...coz en.suami ALLERGIK betul dgn perkataan SALE, SOGO, JLN TAR n MASJID INDIA...huhuhuuu....aperpun, thanks papa....coz, tolong bayarkan sama,......."

Yes, I'm not a big fan of shopping. I'm not A Big Fan of Sogo and I'm Not a Big Fan of SALE coz banyak jualan murah mengelirukan [ Berhati-hati dengan Jualan Murah] .Well, well, Wanita dan Shopping tidak dapat dipisahkan, kan?

P/s : Bila la boleh bawa Isteri Shopping di Kota Raya London dan Paris cam Blogger Jutawan ni ya

8 comments:

  1. alergik gk kt sogo tu nk2 time members card...giler crowded ye la kt tgh2 bandar..suka lg time jcard jusco setiawangsa cz dkt ngan umh...heheheh...

    hah bw la wife p shopping london lg heaven..sana murah giler rambang mata....sy br je blk dr london last 2weeks

    ReplyDelete
  2. sama macam arep gak. pantang ada SALE mesti serbu. hehe. tapi beli benda yang betul-betul perlu ja. tak lah semuanya nak rembat :)

    ReplyDelete
  3. tahun ni kat sogo/jalan tar luh bro, pas dpt adik alisya, leh ke oxford road lak..

    ReplyDelete
  4. heheh hari2 lalu sini, kalau jem mmg panjang la sampai raja laut, chowkit, mmg rasa nak memaki :P

    Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia

    ReplyDelete
  5. kalau aleergic... pi farmasi beli ubat jenis krim atau pil... hehehe
    tak kan lah lelaki tak shopping baju or suar... abih sapa yang belikan...

    ReplyDelete
  6. me dh tak sbr nak balik shopping2 kat sogo--mcm le me tak shopping kat UK ni hehehe

    ReplyDelete
  7. huhu,, cikgu azwa mmg cmtuh.. suke shopping ..biase la pmpuan.. huhu.. anyway i like this post!


    http://miss-dya.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi