February 8, 2011

Gembira Bila Entry Dihargai

E-mail dari Tune Hotels

Komen dari Tune Hotels berkenaan Entry Tune Hotels kini di Kota Bharu

Tak Sangka Entry Itu turut di Sharekan di Facebook Tune Hotels

Begitu gembira bila entry yang ditulis dihargai. Ni yang buat makin Sayang dengan Air Asia dan adik beradik company nya ini. Lebih teruja untuk dengar Tune Talk Briefing di A Li Yaa Restaurant khamis ni. Korang pergi tak?

No wonder people said, "Sebelum kita menerima, kita perlulah memberi" dan betul kata itu. The more you give/share, the more you will get. 

P/s : Alhamdulillah, dapat lagi satu peluang keemasan bulan ini. InsyaAllah, rezeki itu akan dikongsi-kongsi nanti.Terimakasih buat semua pembaca juga. I Love You All. Thanksss...

18 comments:

  1. tahniah bro eyriazz...anda selalu bertuah yerr...

    ReplyDelete
  2. tahniah... betul tu..beri dulu sepenuh jiwa kita, insyaallah ada balasannya. cuma masa yg menentukan. tumpang happy!

    ReplyDelete
  3. Wahhhh... Cik Cikgu pown dapat invitation tu jugak... Best... best...
    Nanti ada makan-makan free ker?
    Saya periksa di laman internet mengatakan A Li Yaa itu adalah restoran yang berprestij tinggi...
    Pasti mahal kan, Cik Cikgu...
    Saya tidak mampu nak membayarnya...
    Di izinkan bawa temankah nanti?

    ReplyDelete
  4. #BeaN MorENo:thanks bro..byk belajar dari etika berblogging dari bro tu...

    #far_east :thanks..Alhamdulillah,rezeki anak untuk mengejar lari dari rat race

    #Adzriel AB :yup..sometimes kita sudah terlupa apa yang dibuat..tup2..balasan yang diterima tak disangka2..

    ReplyDelete
  5. #Mommy Lyna:ohh,jauh panggang dari api tu..

    #Ayuni :hik3..thanks.

    #Abuya Hayat:rasanya ada kot makan2 tu..umm,rasanya single invite..tapi kalau mahukan kepastian kenalah tanya Nuffnang balik pasal tu...

    ReplyDelete
  6. wah! kencanglah poket pasnie! chaiyok2! ;)

    ReplyDelete
  7. huh! kalau macam tu best la kalau ade blogger post entry tentang tmpt @ hotel kite pergi, puji2 sikit, kompem popular nnt, hahah

    ReplyDelete
  8. tahniah Eyriqazz. entri tu mmg informatif sbb rmai lg tak pernah dengar sgt pasal Tune Hotel.

    ReplyDelete
  9. congrats my sifu :) rezeki yg sgt masyukk tu :)

    ReplyDelete
  10. hotel ni bukan dlm pilihan kalu pegi holiday, maybe lepas ni ramai yg akan terjah sana..congrts bro

    ReplyDelete
  11. wah wah wah.. good! mesti x sangka-sangka kan..

    ReplyDelete
  12. #ArELeEz :fuh3,moga masin mulut..

    #Anip :hik3..the credit should be given when it due..kalau hotelnya tak brapa memuaskan saya pun cakap tak ok..cam entry blue bay resort...memuji pun biarlah kena dengan caranya kan?

    #transformed housewife:thanks...teruja...

    #Mama Zharfan:Alhamdulillah,rezeki anak dan sokongan dari pembaca cam mama Zharfan juga...

    #phreak-id:thanks bro..bro pun apa kurangnya..semakin maju ke hadapan...(bukan perut ya..hik3)

    ReplyDelete
  13. #Adyshariz :thanks..kata pepatah,blom cuba,belum tahu kan?

    #Sya Isya;thanks...

    #niDa:tuhla..teruja satt..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails