February 12, 2011

Kereta Siapa Yang Parking Sini Ni

Dushh, Kereta Siapa Pula Yang Parking kat Parking Lot Kami ni?

Papa :Camne nak kluar ni? Issh, nak kena ni, suka suki je parking kat tempat orang.

Sayang :Ehh, Papa, bukan kereta Papa ke?

Papa : Bila masa pula Papa beli kereta ni?

Sayang : Umm, apa-apa je la Papa...Yang penting bawak Sayang pi Bukit Tinggi dengan kereta ni harini. ..

Papa : Umm, Okk...

P/s : Jom terjah Bukit Tinggi...

38 comments:

  1. adakah kereta Hanis Zalikha..
    ehheeeee

    ReplyDelete
  2. ni ker kereta baru tu, semarrt !

    ReplyDelete
  3. "yea laaa.. yea laaaa.. nanti saye alihkan kete ni.. isshh.. baru parking jap je tak leh..!! huh.."

    fuiyooooooo!!! ehem ehem.. ada bau kedai laaa bro.. tehehe..

    ReplyDelete
  4. nk parking sini gak la..lawa keta!hihiihi

    ReplyDelete
  5. tak lama la tu...nnti dapat le kete baru..hihihihi

    ReplyDelete
  6. ooo,,
    nk g bukit tinggi rupanya..

    ReplyDelete
  7. nanti jangan lupa cerita mengenai pengalaman naik kete ni ke bukit tinggi

    ReplyDelete
  8. adakah ini kereta untuk di test drive? jeng3x....

    ReplyDelete
  9. Kereta baru .. wow. Cantik! Bila nak ajak saya naik jalan2 .. =)

    anastasyea's latest post : Tumbangnya Dinasti Hosni Mubarak ..

    ReplyDelete
  10. Kurang asam bro.. wahhh dah dapat kereta sponsor... berapa lama mau test drive ni bro.. bawa g umah aku sekali.. biar aku reviewkan nanti.. hehehe... good luck bro..

    ReplyDelete
  11. ohooo...tayang keta baru...hehehe

    ReplyDelete
  12. @Zairie Husin:hik3,kereta pinjam...

    ReplyDelete
  13. @mie:oh,hanis zalikha pakai kereta ni ke? woww...boleh tumpang ni..hik3..

    ReplyDelete
  14. @Anip:memang smart,cantik n best...indah khabar,indah rupa...

    ReplyDelete
  15. @KiD:haa,cpt2 alihkan..hik3...bau dari kedai tapi malam ni dah nak kena return..

    ReplyDelete
  16. @Gieyana :boleh2..rm1 sejam....memang cantik...

    ReplyDelete
  17. @Mama Zharfan:kereta lawa,kalau dpt jadi milik saya kan best..hik3..

    ReplyDelete
  18. @Sharinginfoz :akan direview nanti...tunggu

    ReplyDelete
  19. @Kancilbiru:hik3..pandai nizaa ni..l

    ReplyDelete
  20. @a n a s t a s y e a :huk3,dah nak kena return dah malam ni...

    ReplyDelete
  21. @Myvitrd:thanks bro..huk3,dah nak kena pulangkan dah....baruje nak bergaya skit...

    ReplyDelete
  22. @Cikgu Den :kereta baru tapi bukan saya punya,...

    ReplyDelete
  23. @Adzriel AB :hik3,kalaula dpt jadi milik saya...

    ReplyDelete
  24. @ieda :hik3,tayang kete baru tapi kereta orang...ahaksss...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails