February 27, 2011

Mee Bandung Restoran Warung Santai

Thanks to suggestion pembaca di entry Restoran Warung Santai, Tesco Ampang , semalam masa singgah di Tesco sempatlah kami order Mee Bandung ni.

Mee Bandung Restoran Warung Santai :Nampak Sedap, Nampak Pedas

Satu untuk Mama, Satu untuk Papa

Fuhh,honestly ,memang sedap.Pedas tapi Sedap. The best Mee bandung I ever taste. Rasa cam tak cukupje satu mangkuk. Hik3, lepasni bolehla terjah lagi.


Umm, Alisya dan Jagung tidak dapat dipisahkan

P/s : Kat mana lagi tempat boleh Makan "Mee Bandung" yang sedap? Any suggestion, saya mahu terjah.

11 comments:

  1. adehhh tengok pic mee bandung di waktu lunch trosss buat rasa kelaparan.....

    ReplyDelete
  2. terus jd lapar me tgk pic tu--my fav ni...adess

    ReplyDelete
  3. dekat rumah my mom...akekekkekee...pernah makan dekat muar, pon sedap...owh mee bandung kegemaran saya jugak ;)

    ReplyDelete
  4. mee peberet akak nie...nyummy slurrppppp :)

    ReplyDelete
  5. wahhh.. ni buat terliur ni..nnt nak try la..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  6. mee bandung kat bandung..hehe..joking..no heart feeling okay..
    mee bandung best tak taulah kat mana..tapi kalau mee lakna..kat hadyai is the best so far...looks different,taste different.

    ReplyDelete
  7. pernah masak mee bandung masa buat rumah terbuka kat Hamilton, NZ dulu. Laku sampai habis licin 2 periuk besar. hehe

    ReplyDelete
  8. kat kg baru ada satu..sedap sungguh2..dia gerai mkn biasa2 jek..gerai makan masakan johor..beriayani gam dia pon power..dpn2 ngan arfa batik butik..

    ReplyDelete
  9. hari tu su pegi, penuh.. makan kat linda onn je.. tak pe, next time leh try lagi kan..

    ReplyDelete
  10. mi rebus nak tak?kat ampang jg..satay station..mmg besttttt

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi