February 15, 2011

Small Give Away | KeyChain Genting Highlands

As sambutan yang agak menggalakkan  untuk entry Small Give Away | Strawberry White Coffee Genting Highlands , ada ole-ole lain yang turut akan di Give Away kan iaitu :

KeyChain Genting Highlands , One each untuk 2 pemenang

Syaratnya mudah aja iaitu :

"Tinggalkan Contructive Komen untuk entry selepas ini ( akan dipublishkan around 12-1230am, 16 February 2011) . Umm, Constructive feedback ya, bukan just "nice entry, tinggal jejak  or komen lepaskan batuk di tangga". 2 pengomen terpantas yang menepati syarat di atas akan memenangi Keychain ini. 

Good Luck....Rezeki yang diperolehi elokla dikongsi-kongsi kan?

12 comments:

  1. ayung nak!
    plz..plz...plz....:D

    ReplyDelete
  2. wah rajinye GTO buat small GA..tq sebab tadi saya dah dapat adiah kopi
    mudah2an...bertambah2 murah rezeki lagi lepas ni...
    lagi kita memberi kat orang lagi kita dapat rezeki bertambah2 insyallah

    ReplyDelete
  3. miza nak keychain tu :) cantiklah. hehehe :)

    terima kasih bro sebab bagi miza hadiah kopi :)

    ReplyDelete
  4. akan ku tunggu... jam itu... nak kunci jam sat... hehehe

    ReplyDelete
  5. as usual...GTO yg x kedekut nak share ole2 dari GH .. caiyok2 ! ;)strawberry white coffee pun ade wat GA eh ? trlepas pndg pule..anyway,aritu penah beli,first time rasa,xberkenan,kali kedua baru ok...sedap plak ;)

    ReplyDelete
  6. thanks sebab sudi maklumkan mengenai 7 orang terpantas tu..oh ya, me ada buat tq entri..

    http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/02/rezeki-di-hari-maulidur-rasul-2011.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat yang menang..sudah di contact..no worries..more give away coming soon...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails