March 3, 2011

Bila Si Suami Bergosip


Seorang tengah "Berpuasa", Isteri baru saja bersalin ( Mat Joe bukan nama sebenar)
Weekend jadi bapa, weekday, separuh hari jadi pekerja gemilang

Seorang lagi dengar cerita sudah Putus Hubungan dengan Fasha Sandha. Buat kali ke dua ke ni? - Je Jai bukan nama sebenar- 

Seorang lagi, seorang Bapa yang semakin tersenyum sendirian bila melihat keletah anaknya, banyak meniru perangainya - Eyriqazz pun bukan nama sebenar -
p/s :gambar terpaksa di edit atas sebab tak dpt dielakkan..Hik3...


Sambil Bergosip, pekena Roti Canai pun layan juga..
Tempat : Kedai Mamak dekat Nuffnang Ofis (Oh, saya hanya singgah di kedai Mamak yang saya yakini)
Tema : Sesi Bergosip Si Suami/Bapa Berblog

There are somethings money can't buy, i.e.  "Gosip Session with Je Jai dan Mat Joe ". For everything else, you can ask Mat Joe or Je Jai to "belanja makan".

P/s : Agak-agak, apa yang mereka gosipkan ya? Siapa betul, nanti Bro Je Jai belanja makan. Hik3....

15 comments:

  1. kenapa semua pakai nama samaran...tak yakin dengan nama sendiri ke

    ReplyDelete
  2. Wahh..Terima Kasih Bro EYRIQAZZ (Nama Sebenar wooorr..wakaka) belanja kitaorng nasi briyani, Ayam Goreng,Ketam Goreng, Udang Goreng,Sotong goreng..semua gorenglah..murah rezeki..

    Mehh..korang ajak bro Eyriqazz..macam-macam korang buleh makang..wakakaka

    ReplyDelete
  3. Waahh... dah lame tak makan roti canai....

    ReplyDelete
  4. gossip psl nak beli keta baru ker heheheh

    ReplyDelete
  5. Haa, mesti Bro Jejai gossip luahan hatinya kecewa dek putus cinta dengan Fasha Sandha. hehehe :)

    ReplyDelete
  6. masing2 gaya macam mencari pelanggan jerrr...macam penjual insurans plak sekali tengok hikhik

    ReplyDelete
  7. #roslaini saad :hik3,masing2 mahu nama glamour...bukan tak yakin cuma biarlah nama di alam maya lain dari di alam nyata..

    #JAI:amboi nasi tambah..nak rasa makan lempeng ke?

    #karipapsayur :hik3..itulah katanya

    #Pembawa_Wacana :jom blanje

    ReplyDelete
  8. #Mama Zharfan:ohh,kami prefer rumah dari kete...hik3,bukan rumahtangga tau..

    #Miza Yusof;hik3,one of it...baruje dia bercita2 nak menjadi jutawan,dah clash pulak..time birthday dia pula tu


    #far_east :jejai cari pelanggan ...siapa mahu beli banner or header..haa..boleh la cari je jai

    ReplyDelete
  9. semua bukan nama sebenar ni habis apa yg benar.

    part berpuasa tu mmg benar ahahaha. malam ni malam apa ekk?

    apapun mereka bertiga yg bukan nama sebenar bergossip tentang nak buat VLOG

    Blogger Papa Terkacak - Tips dan Applikasi

    nantikan....

    ReplyDelete
  10. Kalau pakai roti tissue boleh x wat muke mcm roti canai tu.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Gua dah praktis menari depan cermin nie bro..jadik ker plan buat VLOG nie..Lu jadik ke plan nak pakai seluar cam tarzan..matjoe bukan nama sebenar kita jadikan pak pacak sebab tgh berpuasa..kang takut yang lain pulak terpacak..wakakakaka

    ReplyDelete
  12. #Matjoe:yieza,jom papa2 kita buat vlog..vlog tips malam Jumaat..sure meletup ni..hik3..

    # Zuwairi Aiman :muka cam roti canai?huk3..sampai ati...jom geng kita buat vlog

    #siti nurkhijah:gosip isu semasa..hik3..

    #JAI :hak3,kalau yangtu terpacak bahaya tu bro..mahu koyak seluar dia...muahahaha...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails