March 31, 2011

Misteri di Sebalik KLCC


Tahun lepas, sempat ambil Gambar KLCC di Waktu Malam. Memang cantik dan mengujakan. Antara bangunan yang paling cantik di Malaysia dan menjadi tumpuan pelancong dalam dan Luar negara. 

Beberapa hari yang lepas, seorang rakan hantarkan gambar KLCC ni lagi. Katanya turut diambil di malam hari selepas teruja melihat gambar KLCC yang diambil oleh saya .  Dussh, seram sejuk dibuatnya :

Simbol Di sebalik gambar KLCC

Ohh,apakah maksud di sebalik simbol ini ? Adakah ianya :

1) Virus baru yang dibawa oleh udara disebabkan keadaan bumi yang semakin kotor dan pencemaran yang semakin berleluasa?
2) Pembikinan filem Hollywood sedang dijalankan di lokasi ini?
3) Gimik terbaru dari pihak pengurusan KLCC dan bakal berlaku satu event yang besar tak lama lagi?

Umm, pening kepala eyriqazz memikirkannya. Masih belum menemui jawapan di sebalik simbol ini. 

"Umm, apa pandangan anda? Apakah rahsia di sebalik Simbol di sebalik gambar KLCC itu? "

19 comments:

  1. mungkin juga pantulan dari cahaya lampu kepada camera.... pendapat saye laa..if salah maafkan saye...

    ReplyDelete
  2. adakah itu satu iluminasi..ekeke,
    rasanya tu pancaran dari KL yang haba/panasnya tak kuar2 dari KL, sebab tu kael panas..

    ReplyDelete
  3. ape tuh... ?? mcm xde pape je? silau cahaya kamera kot?

    ReplyDelete
  4. simbol yg mana ni? yang cahaya tu ker? huhu... entah lah, xdpt nk fikirkan pe maksd disebalik simbol tu

    ReplyDelete
  5. sana sini isu simbol....... arghhh!!!

    ReplyDelete
  6. eh,pa benda tu??

    ReplyDelete
  7. ramai orang tulis pasal nie, ada contest ke? bagi tahu kalau ada :)

    http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/03/lambang-misteri-contest-nak-join.html

    ReplyDelete
  8. ayooo..ramai gak terjebak kena virus ni.. hehehe.. aku terlepas tak dapat kena.. huhu.. Masyuk bro2 yg kena virus ni

    ReplyDelete
  9. ada baca psl simbol ni kat blog orang td..bukan setakat kat klcc jer tp ada kat dalam laut kat tgh sawah..ada alien nak datang ker?

    jemputla singgah kalau rajin:
    NUR ZUHAIRAH BATRISYIA

    ReplyDelete
  10. tak larat dah baca gimik korang

    alih2 gambar yang sama je guna pastu wat caption sndiri2

    seb baik si gto ni tak buh lak gmbar ikan ngn swah padi pstu claim gi beli kt pasar tadi..

    haha.
    mmg lah gimik la tu
    kalo pakat rmai je blogger buat entry sal ni n wat wat tak tahu jek kn..


    sabo je laaa

    ReplyDelete
  11. meh datang sini plak..ada misteri

    http://farhanayusof126.blogspot.com/2011/03/misteri-lagi.html

    ReplyDelete
  12. i nmpak benda ni kat tv , iklan 8 saat . ada gimik kot!

    ReplyDelete
  13. wohoo ni mesti contest baru ni..kat blog kak ina KL pun ada..jeles2..me nak join gak..

    ReplyDelete
  14. ooo fenomena ini telah melanda kat blog kamu juga yer

    ReplyDelete
  15. Ehmm..nampak simbol ni kat tv gak smlm..apa erkk??da kwn cita,laptop dia t'tutup sendiri,then tetiba kluar simbol tu..dlm 5-10 saat,laptop dia on blik(xtau la btol ker x..dia la yg cita).. adoyai..t'amat misteri..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi