March 31, 2011

Impian Seorang Isteri

Impian Seorang Isteri

Balik dari kerja, mandi , terjah lappy, ternampak Notes dari Isteri diselitkan dekat dengan Lappy. Hik3, tektik seorang Isteri. Impian Seorang Isteri. Umm, siap dengan harga lagi, almost RM2k juga tu.

InsyaAllah sayang, kalau ada rezeki lebih, abang tunaikan some of impian sayang. Tak dapat tunaikan semua, at least dapat tunaikan satu dua , better dari tidak kan? Lagipun Birthday Wifey dalam 3 bulan lebih je lagi. Kalau tidak gembirakan hati isteri, hati siapa lagi kan?

P/s : Oh, kenapa lain benor tulisan wifey dan saya? Betulla kata Dr. Fadzillah Kamsah, kita dijodohkan dengan orang yang agak berlainan dengan perangai kita. Hik3, tulisanku cakar ayam, tulisan Isteri cantik sesangat.

24 comments:

  1. Wah, banyaknya impian tu..tunaikan satu-satu kalau tak dpt semua...=)

    ReplyDelete
  2. hehhee...
    nk cuba gak lah taktik ni...
    tp..nanti hubby cakap..poyo lah..
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. fuyyoooo
    adiah ape mahal sgt tu? hehehe

    ReplyDelete
  4. bnyk jgk tue..tunaikan sedikt2 xpe dulu..:)

    ReplyDelete
  5. hehe~semoga tertunai yer impian tuh!!

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau awk dapat belikan..:)
    Baik beli..nanti mesti si isteri terharu..impiannya ditunaikan :)

    Jom baca ni: Pemandu wanita membahayakan?

    ReplyDelete
  7. heaven sungguh impian tu kalau dapat suami yang memahami..hihi.. bertuah sgt!

    ReplyDelete
  8. belikan je ikut kemampuan... aku pun nak selitkan impian kat bro leh.. hehehee.. teringat tulisan eyriqazz.. :) (tulisan orang bijak pandai)
    Susu Terbaik untuk Anak |

    ReplyDelete
  9. wah!!! nanti saya kawin nak gak la wat cmni.. eeuuuwww....

    ReplyDelete
  10. me dh byk gak my hubby tunaikan my wish list thn ni ;)

    mesti ur wife senyum2 baca entry u ni..duit blogging boleh jer cover semua hadiah utk wife u tu hehe

    ReplyDelete
  11. seronoknye!!
    nanti kite da kawen kite nak letak wishlist kat merata tempat dalam rumah, senang laki kite nampak, hehe :p

    ReplyDelete
  12. byk tu..beli sikit2..kalo saya punya impian lebih dari 10 barang ni..haha~

    ReplyDelete
  13. beb,
    bagus wife ko buat cam nie, aku pun nak tiru gak lah

    ReplyDelete
  14. hehehe..kalo x bleh, sikit2 pun tkpe kut..kalo la sy buat camni tak tentu lagi husben saya boleh belikan..huhu

    ReplyDelete
  15. wishlist saya yg selalu kasi kat laki adalah barang2 umah dan dapur yang dah abis stok... hahahahaha

    ReplyDelete
  16. bagus jugak idea azwa nieh....hihi

    ReplyDelete
  17. dulukan ikut kepentingan..mesti wifey tu happy banget!

    ReplyDelete
  18. Belikan je..mampu dah kan dah dapat RM4k dari Nuff

    ReplyDelete
  19. set pinggan mangkuk mmg tak miss

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi