March 8, 2011

Tahun Lepas Punya Cerita


Setahun yang lalu, inilah entry yang kutulis pada hari yang sama. 8 March 2010. Tak sangka, prank dan entry hangit ini menjadi kenyataan. Alhamdulillah, tahun ini sudah lebih dari 5 Advertorial diterima. Kumpul2, dah cukup nak beli DSLR or Iphone 4.

Oh, tak sabar mahu ke Menara Maxis, KLCC sebentar lagi. Tak sabar untuk ambil dan review "Nokia E7". Semoga semuanya berjalan lancar.Wish me luck.

P/s : Think Positif dan tidak salah mempunyai matlamat dan cita-cita. Matlamat yang ditulis lebih cenderung untuk menjadikannya suatu kenyataan.

12 comments:

  1. tahniah la..!!
    byk ariqazz dapat..

    ape lagi..
    share2 la macam biase.. hehehe..
    even saya tak pernah menang contest dr eriqazz..
    sy sentiase mencube..

    ReplyDelete
  2. akum..nk tny abg GTO ni, naper ek bila sy nk upload pic dia kua gini;

    Whoops! You're out of space. Purchase more storage.
    Photos are stored in your Picasa Web Albums account and are included in your 1 GB free quota for photos. Additional storage you purchase is shared between Gmail, Picasa Web Albums, and Google Docs, and is in addition to your free quota. Learn more..

    skang da xboley upload pic..blog pn terbengkalai..sy xreti la nk wat cmner..da tny2 blogger lain tp...hrp sesgt abg GTO leh bantu..tq

    ReplyDelete
  3. betul bro untuk mencapai impian, memang kena think +ve dan ada matlamat hidup...

    syabas dan tahniah bro...

    lepas nie kena banyak berguru dengan bro...boleh kan?

    ReplyDelete
  4. #syafiqsulaiman:InsyaAllah, akan dikongsi2 lagi...

    #rusz :As salam..rasanya dah sampai limit tu..suggestion mungkin boleh deletekan mana2 gambar yang besar...yup, memang ada limit guna blogspot ni bila upload gambar..otherwise, boleh upload gambar di photobucket etc n amik gambar dari situ...

    guys, any other suggestion?

    #Jiji-Fify :Alhamdulillah,rezeki anak..

    #far_east:kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan...

    #suffer8zine:thanks bro

    ReplyDelete
  5. Tahniah bro.. berkat suka berkongsi rezeki.. tuhan makin murahkan rezeki hang.. syukur alhamdulilah..

    Tak sabar nak tengok orang tu buat review Nokia E7 ni.. Good Luck Eyriqazz

    ReplyDelete
  6. tahniah bro..tak berani lagilah nak menulis kat blog pasai mende2 ni..hoho..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    ReplyDelete
  7. yerlah kalau dah ader matlamat kener ada usahanyer..kalau sekadar hidup penuh ngan matlamat tapi takder usaha manakan dapat hasilnyer kannn...ibarat merak berak berciciran sepanjang jalan..*eh ada kener mengena ker*

    ReplyDelete
  8. motivator kata, kita kena tulis apa impian kita spy kita nampak, jelas, ingat & sentiasa berusaha ke arah itu..insyaallah pasti kita akan capai jugak..lambat cepat je la

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails