April 22, 2011

Eyriqazz Almost Dihangitkan Blogger Popular


Mrs R : Hello, Ini tauke Tiger Show ke?
Eyriqazz ; Yes, speaking... (macam cam je suara,so layanje lahh..)

Mrs R : Saya berminat nak u buat satu tiger show. Sabtu ni.Lelaki satu, perempuan satu...
Eyriqazz : Ummm.....Siapa ni?

Mrs R : U ada buat tak?
Eyriqazz :  Umm...tak buat...Siapa ni ya?

Mrs R : Betulke u tak buat ni? I got ur number from someone that u boleh arrange buat tiger show...
Eyriqazz : Umm, wrong person..Maybe u can contact this PERSON

Mrs R : So, x buatla ni?
Eyriqazz : X..Ni Hot Fm ke ni?

Mrs R : Nooopeee...Ini.....

Redmummy Laaa...
*Some ayat diubah bagi menyedapkan rasa..

Dusshh, almost terkena eden..Takpe ko #JeJaiLy (Je Jai + Sumijelly )...Ada lori ada basss...

P/s : Actually Kak red ajak saya join satu event weekend ni tapi atas sebab2 yang tak dapat dielakkan, tak dpt join. Apapun, thanks again Kak red for the invite..Now i know more how it feel dihangitkan....Hik3...

19 comments:

  1. saye pun hampir kene ^^ kawan kawan buat.. grrr~ tapi saye jenis tak jawab number saye tak kenal..

    ReplyDelete
  2. Terbaik !! Hehe..

    p/s : 1st time aku komen blog feveret aku ni.. Hehe. btw,m thx follow blog aku !! Hehe.. Sepp sikit !! :)

    ReplyDelete
  3. redmummy hangitkan bro? hehe comel je dua2. huhu

    ReplyDelete
  4. bila dua orang berumur amik gambo hahahaha

    ReplyDelete
  5. Hahahaha....gurauan kengkawan yang rajin usik mengusik....

    ReplyDelete
  6. ha...ha....best2 saya tak pernah kena pun...

    ReplyDelete
  7. hehhee padan muka, sekali sekala terkena ok sangat...wakakaka

    makasih kakred hangitkan besan Yan, hehhee


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  8. Wakakakaka...dia tanya mana nak cari stok..gua cakaplah Tokey rimau ada stok...hahahaha..Yeahhh..gua dah siap sedia nie...mehh..mehh..hahahaha

    ReplyDelete
  9. haa.. tulah selalu kenakan orang kn dah kena..macam mana rasa bro.. best tak.. hehehe.. macam mana kalau kena dengan Hot.fm.. heheeh

    ReplyDelete
  10. wakaka.. hot fm yg t'hangit balik. he3..

    ReplyDelete
  11. @y u y u Z u l a i k h a :hik3..yuyu pun kena?sure kelakar..bila nak kongsi di blog?

    @Deeyaudeen Sabri :thanks singgah..

    @Dawa :ahak3..tuhla..pakatan dengan team #JejaiLy...

    @BeaN MorENo:oiit,oitt..berumur tu slow2 skit..muda lagi ni..baru je nak turn 26...

    ReplyDelete
  12. @hazman aka species1980:ahak3..bro...minta no. telefon..bro lupa kasi la aritu...

    @BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :sib baik

    @KiD:jom2...

    @♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥:meh no. telefon saya tolong kenakan...

    @ yanmie:dushh..ade supporter ni yang payah ni..nak kena hangitkan balik kak yan ni...

    ReplyDelete
  13. @ Bro Framestone:janganla bro..nanti aku nangis.huk3..

    @Aku Ibu Muda :nasibb baikk...

    @JAI:hak3..hampess koo..siapla nanti..aku balasss...

    @Myvitrd :rasanya?best jugak...hilang tension2 bagai..

    @ArELeEz :miahahahaha(tiru gaya gelak melz)

    @Fara :almost..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails