April 13, 2011

My New Gadget| LG Optimus 2X

Welcome to me baby, LG Optimus 2X :


LG Optimus 2X dalam genggamanku

Ringan...Like It...
Amcam, Cantikkan? First time bersama Android Phone....

P/s : Teruja punya pasal,tersilap letak SImcard yang dah rosak.Hik3...

26 comments:

  1. oh! idaman ku................

    teringin nak merasa pakai hp andriod gak...........huhuhu

    http://sumijelly.com

    ReplyDelete
  2. huhu.. ko yang dapat rupanya bro.. aku tunggu2 juga email dari nuffnang.. dah 2 kali aku terlepas pelunag.. huhu.. takda rezeki nampaknya

    ReplyDelete
  3. cantik :D
    mesti best kan :)
    makin bertambah gadjet yang ada. hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh memang mantap la i like.. :)

    ReplyDelete
  5. wah.. comel.. bro wat ler GA ker.. segmen ker bagi benda nih.. hehehehe...

    ReplyDelete
  6. best ke LG? da penah guna tp x best
    =.=

    ReplyDelete
  7. ah jealous! lambat baca email.. :( takpe, try cuba lain dulu.. mana tau ada rezeki kan? :D

    ReplyDelete
  8. Adoiiyai..ngidam 20 bulanlah nampak gayanya gua nak merasa review tepon nie. Agak2 Maxis10 terima aku tak blooger cap kipas udang..bantu kami tolon kami...hehe

    ReplyDelete
  9. whoaaa.... caya la bro dpat buat review....kalau tak silap nuffnang kasi dalam seminggu je kan...

    ReplyDelete
  10. eyriqazz,

    sy pn dpt jgk.heheh

    ReplyDelete
  11. @Sumijelly :don't worry..nanti2 mesti ada lagi...

    ReplyDelete
  12. @ Myvitrd :takpe bro..more coming soon in the future..

    ReplyDelete
  13. @Miza Yusof :best..ringan..gambar cantik..menguja..tambah gajet yang ada..namun hanyalah pinjaman utk seminggu..hik3...

    ReplyDelete
  14. @Halen;hik3..ok juga phone ni...

    ReplyDelete
  15. @MIRZA:opps..phone pinjam boleh buat GA ke?

    ReplyDelete
  16. @Ery Farieha:pernah ada LG cookies..yup..tak best mana..yg ni LG Optimus...so far..boleh tahan...internet laju,gambar cantik..baru nak godek2

    ReplyDelete
  17. @Nur Hanani ;hik3..jual produk menang lancometu bolehla beli...

    ReplyDelete
  18. @Bella Enveeus :yieza..betoi2..next time mesti ada lagi phone yg menguja...

    ReplyDelete
  19. @JAI :aku rasa ko kena pi bertapa kat gunung ledang dulu la bro..lepastu confirm bukan maxis10..semua nak kasi ko review phone diorang..hik3..

    ReplyDelete
  20. @hazman aka species1980:haah,seminggu je..saje nak try phone android pulak..symbian dah try..iphone dah..nak merasa android pula..

    ReplyDelete
  21. @stormz :tahniah..adala modal nak buat entry kan>?hik3..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails