April 13, 2011

Siapa Mahu Kena Tegur dengan Eyriqazz?

Entry Segmen Tegur Menegur sebelum ini dirujuk . Dari komen entry itu, nampak banyak komen yang mahu diteguri juga. Umm, Oklah, eyriqazz akan menegur cuma menegur di komen entry anda bukan special entry camni atas kekangan masa dan masih berhutang Terjah Blog yang dah lama tertangguh :


Syarat-Syaratnya :



2) Buat Satu entry bertajuk "Saya Mahu Ditegur Eyriqazz" beserta gambar header Eyriqazz.Com dan kenapa anda mahu ditegur. (tidak memenuhi syarat, akan ditolak)

3) Linkkan permalink entry ini di entry anda dan tinggalkan permalink entry anda di LINK ini.

4) Saya akan singgah di entry anda, dan menegur tentang blog anda ( teguran akan dibuat selewat-lewatnya End of April 2011)

5) Faktor masa, 20 entry pertama saja yang akan saya teguri. ( Mungkin berubah sekiranya masa membenarkan)

P/s : Main reason saya mahu menegur untuk memperbaiki mutu blog yang ditegur + penghargaan buat pembaca blog ini. Yup, teguran dari ramai bloggers ke atas blog eyriqazz telah banyak mengubah blog Cap Ikan Ayam Goreng ini"

52 comments:

  1. saya mahu ditegur eyriqazz sebab dia sifu saya...boleh tak tak payah bikin entry?haha

    ReplyDelete
  2. alaa~ x dapat la ikut ni..
    fb xda..hehe

    ReplyDelete
  3. saya nak join yerk...

    http://kayyana85.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  4. Nak bertanya . .
    adakah awak td berada di pos HQ JKR, ketika dalam pukul 2pm ??

    ReplyDelete
  5. saya mahu bro tegur di sini yer...

    http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  6. Saya dah bersedia untuk ditegur. Harap2 terpilih antara 20 entri terawal :)

    http://ciklaili.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  7. nk ditegur...

    http://www.linazlina.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    thanks

    ReplyDelete
  8. bro, sila tegur blog saya....
    http://www.zahidahwahid.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz/
    terima kasih...


    New Entry: MENGIDAM | JANGAN DITURUTKAN NAFSU

    ReplyDelete
  9. http://intanizani.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    dah join cikgu! tegur jgn tak tegur.. ;)

    ReplyDelete
  10. @BeaN MorENo:untuk saudara bean yang kacak bergaya yang telah banyak menolong saya,okla..i will give exception to u..Nanti eden tegur sampai lebam2..dah lama nak tegur ni..now dah kasi greenlight ok la..siapla...lepasni confirm ko nangis kena tegur ngan aku..hak3...

    ReplyDelete
  11. @deDetz :takde FB?umm...saya lenient..boleh aja..just follow syarat2 yang lain...

    ReplyDelete
  12. @::EIDA:: :haah,ada..pakai baju hitam putih..awak ke yang senyum kat saya tadi?hik3..ada urusan skit kat pejabat pos tadi..lorr,kenapa tak tegur?

    ReplyDelete
  13. Dah join,

    Sila tegur ek

    http://catalunya-playground.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  14. nak juga...
    http://ahmadnoraznizam.com/blog/2011/04/13/saya-mahu-ditegur-eyriqazz/

    ReplyDelete
  15. nakjugak.nak jugak..tegur lagi.. saya dah betulkan yg terdahulu ..mana tau ada lagi yg tak kena

    ReplyDelete
  16. salam bro bee join :)

    http://puanbee.com/saya-mahu-ditegur-eyriqazz/

    ReplyDelete
  17. isk.. cam nk join.. tapi tu la srabut blog tu huwaaa :P

    ReplyDelete
  18. nak join! nak join! :D
    http://wonderwomanituaku.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  19. http://haycontest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  20. aku pon nak kena tegur juga untuk kali ke-2.. mana tahu ada komen terbaru ke? entri kena buat juga ke bro.. hehehe

    ReplyDelete
  21. @BeaN MorENo :sudah kena tegurr....

    ReplyDelete
  22. Minta Tegur blog wife saya ni.. ni entri permohonanan.. hehehe

    http://malarang-kak.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  23. @far_east :sudah saya teguri di entry itu...

    ReplyDelete
  24. tak tau ler bulih lagi ke tak.. kat opis tokleh fb.. kat umah baru bleh..

    http://akubilerrajin.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    :)

    ReplyDelete
  25. Haaa.. betul ke ? saya takut salah org !!! huhuhu~~

    ReplyDelete
  26. thanks bro untuk teguran itu..sedang diperbaiki nyer..

    ReplyDelete
  27. tolonglah tegur saya sifu...

    http://violetgloves.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  28. Jangan tegur!hehe

    Assalamualaikum.
    moga hutang terjah blog yg tertangguh itu dapat dilangsaikan...:)

    ReplyDelete
  29. @Lin Azlina :sudah diteguri juga...

    ReplyDelete
  30. @ZIANA ♥ FARREL :sudah diteguri

    ReplyDelete
  31. @Myvitrd:sudah diteguri.. bro punya tunggu tahun depan eden tegur..hak3..

    ReplyDelete
  32. @Bionic women :sudah diteguri...

    ReplyDelete
  33. salam bro bee dah tukar semua , ikut cakap bro hee...sila komen theme baru bee

    ReplyDelete
  34. terlepas sudah segmen ni..hopefully ade lg, nk jugak join..tp kalau eyriqazz dtg jengah and tegur gak lps hbs dateline bleh gak kan? Kalu sudi ;)

    ReplyDelete
  35. incik eyriqazz..tegurla saya..tegurla saya...hehehe..


    http://bintang2aween.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  36. mahu ditegur oleh bro...
    jemput2 datang blog sy k...

    http://syilasyira.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  37. harap peluang masih terbuka,

    saya mahu ditegur, ni link entry saya:

    http://www.anamarzablog.com/2011/04/saya-mahu-ditegur-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  38. @♥SyilaSyira♥ :sudah ditegur..

    ReplyDelete
  39. thanks tegur tp cikna xingat bila cikna join :)
    http://miszalina.blogspot.com/2011/07/keteguran-oleh-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  40. tq atas teguran blog contest saya tue..

    nak jwp boleh ??? ;p

    1) Umm, mungkin boleh buka blog personal juga. (saya mmg dah ada blog personal nureenasir.blogspot.com)

    2)nama blog susah diingat dan dieja (saje nk abadikan nama sefamily )

    3)header blog comel ( tq, order kat eb - mamaaerish.blogspot.com)

    4)too many widget di sidebar kiri dan kanan... ( anak saya suka sbb tue saya letak.. )

    tq ;p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails