April 5, 2011

Ramai Suami Orang Mudah Senyum Kepada Isteri Orang Daripada Isteri Sendiri



Ramai Suami Orang Mudah Senyum Kepada Isteri Orang Daripada Isteri Sendiri, itulah salah satu yang saya pelajari ketika menghadiri kursus dari Dato' Dr. Hj Fadzilah Kamsah . Umm, macam betul je, Contoh paling tepat, gambar di atas tu @ Bro Je Jai. Depan bini, susah bebenar nak senyum, time event, bukan setakat bini orang, bukan bini orang pun senyumje memanjang. Hik3, jangan marah daa, eden pulangkan balik paku buah keras.Hik3..

Umm, camne nak jawab ya? Ehh,ehh, saya mudahje senyum depan Isteri saya. Terlebih-lebih senyum sampai rosak gambar kahwin (hik3, wife saya cakap saya tak pandai senyum bila bergambar).

P/s : Apa kata anda? Betulke Ramai Suami Orang Mudah Senyum Kepada Isteri Orang Daripada Isteri Sendiri?

26 comments:

  1. senyum sedekah takpe. jangan senyum ade maknaaaaa... ;(

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    ReplyDelete
  2. oooo... patut la takde laki orang senyum kat saye :P

    ReplyDelete
  3. mungkin ramai yg camtu skang..

    ReplyDelete
  4. Ewahhh..asyik-asyik jejai yang kena..adoiyaii..Seriously gua memang jarang senyum sebab gua rasa gua punya senyuman nampak tak sesuai dengan muka gua yang garang. Tapi kena ingat dalam hati gua ada taman bunga..wakakaka..hampeh..aku gak yang kena..takpa keputusan seri 1 sama..hahaha

    ReplyDelete
  5. tak boleh nk kata ape2 sebab belum kawen lagi. hikhik

    ReplyDelete
  6. balik balik je jai...hihi

    setuju bro sebab kat opis saya pun dok ramai macam tue...

    ReplyDelete
  7. sib baik dpt laki mmg suka senyum. dia senyum kt org lain..xpe..sedekah..hehhee ;)

    ReplyDelete
  8. sy setuju..sbb isteri org lebih cun dr isteri sendiri..:)

    ReplyDelete
  9. khekhekhekhe....saya nak gelak je boleh...hehehehe....

    ReplyDelete
  10. salam tuan,

    masalahnya kat pejabat tu semuanya bini orang. kalau tak senyum kang kata kita tak nak senyum langsung atau sombong. susah juga ya. tapi balik rumah tu kenalah kerap senyum kat bini sendiri ye..

    mountain climber

    ReplyDelete
  11. ni memang dah buat research ke bro???huhuhu

    ReplyDelete
  12. #Jiji-Fify:betoi,betoi,betoi...

    #y u y u Z u l a i k h a :umm,cam tak percaya jer?

    #Cik Nursya:mungkin juga..

    #JAI:hak3..taknak mengaku siott...

    #Amiera Hilton:bila nak kahwin?

    ReplyDelete
  13. @nurayunni :hik3..

    @far_east:ahakss...kan,kan?

    @Joy :hik3,betoi2..senyum itu sedekah..asalkan tidak berlebih,ok kan?

    @a n a s t a s y e a :betoi,betoi..

    @Siti Hajar Masri :ehh,takkan sampai camtu kot?

    @Matjoe:hik3..bahaya tu...

    @Dinda Iva:boleh,boleh

    @Mama Zharfan:hik3..susah nak jawab kan?

    ReplyDelete
  14. entah la.. my hubby ok jer senyum hari2 dpn wife dia. blom bgn celik mata jer.. pndg dia dh siap senyum

    ReplyDelete
  15. saya takut nak senyum pada strangers hehe

    renung2kan

    ReplyDelete
  16. senyum kat sesape tu bagus. Cuma, kesian la kalau x senyum kat isteri.

    ReplyDelete
  17. saya rasa si suami nak buat isteri cemburu kot...

    ReplyDelete
  18. tengok orang..aku rasa tak kot.. baik aku habiskan senyum aku dekat isteri aku.. takut senyum dekat isteri orang lain pulak jadinya.. kan parah sudah.. hehehe

    ReplyDelete
  19. Taklah Bro, nak senyum ngan isteri orang, kena berpada pada, kang tak pasal2 disalah tafsir. Kalau senyum kat isteri sendiri, ada makna pun takpe, kan?

    ReplyDelete
  20. banyak dah berlaku situasi macam ni..ada yg berjalan dgn isteri tp mata naik juling dok tengok bini/awek org..grrrrr

    ReplyDelete
  21. tak pe..senyum free, tak payah bayar. hehe

    ReplyDelete
  22. dah mmg perangai lelaki kot..suka senyum ngan pompuan..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails