April 24, 2011

Selamat Sudah Ku Teguri | Siapa lagi Mahu Eyriqazz Tegur?


Siapa Mahu Kena Tegur Dengan Eyriqazz? Alhamdulillah, sudah selamat ku teguri semua yang minta diteguri/memenuhi syaratnya. Janjikan 20 tapi alang-alang, saya teguri la semua dan respons yang diterima agak positif. Some of the feedback :

Perubahan Akibat Ditegur :)

Yeaahhh akhirnya berjaya ditegur Eyriqazz


Ucapan Terima Kasih Untuk Blogger @eyriqazz

As Mood bulan ini agak baik, saya ingin teruskan Teguran Ini. 20 Peserta Pertama Yang Menyertai Give Away INI (currently ada 5 penyertaan) akan saya teguri di entry anda itu. Teguran sebelum 15 May 2011 .

P/s : Tegur Menegur tiada salahnya, kerana teguran dari ramai bloggers jugalah, inilah antara hasilnya buat eyriqazz bulan ini :

TerimaKasih buat yang teguri sebelum Ini, especially Sifuku, Melromeo
**Thanks buat pembaca juga...Dah semakin kurang dapat berBW, hope teguran sebegini salah satu cara untuk eyriqazz menghargai pembaca blog ini. 

20 comments:

  1. nak jugak kena tegur dgn cikgu..hehe

    ReplyDelete
  2. nice slot begini bro :) Insya-Allah aku akan participate untuk join ;)

    ReplyDelete
  3. tercari-cari dimana teguran nye.. rupenye kat entry tu eh.. mekaseh la sudi menegur blog ku.. ;)

    ReplyDelete
  4. daku mahu!
    jom tegur jom..huhuhu

    ReplyDelete
  5. blog kecilku juga ingin ditegur.....

    ReplyDelete
  6. Pertama kali, tahniah!
    Teguran begini memang sangat perlu terutama bagi orang yang masih banyak perlu belajar macam Kak Long.

    ReplyDelete
  7. saya2...bro datang la ke blog saya tegur mana yang patut k...TQ

    ReplyDelete
  8. mahu juga ditegur..saya budak baru belajar..

    wahhh..tahniah! syukur rezeki berblogging...nak gak jd mcm Eriqazz..

    ReplyDelete
  9. alahmdulilah..banyak tu. tima kasih jugak sebab tegur di blog saya yang tak seberapa. n terima kasih gak pada teh stoberi tu. mmg sedap..lagi sedap bila tambah ais..hihih..

    ReplyDelete
  10. wah byk tu bro..hehe

    kalau sudi singgah la ke teratak saya, tegur yg mana patut..

    http://adyshariz.blogspot.com/

    tq

    ReplyDelete
  11. maila singgah & tegur blogger yg baru belajar nie....tahniah bro Eyriqazz...semakin glamour dan dikenali....

    http://sumysya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Dengan aku, ko berani nak tegur x he...23x

    bile la mahu berjumpa nie ek

    ReplyDelete
  13. terima kasih bro kerana sudi menegur blog Miza :)

    ReplyDelete
  14. pehhh...ribu riban again !

    sy pun ade segmen menegur sndiri tp more to review .. ;p nk kata tegur,x sifu sgt..:p

    ReplyDelete
  15. wahhh boleh tegur eh....jom la eyriqazz tegur i yang newbie nih :-) terima kasih. dengar eyriqazz dari suzi fadhilah :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails