April 25, 2011

Tutti Frutti Frozen Yogurt|Sangatlah Sedap

Tutti Frutti Frozen Yogurt, Wangsa Maju, akhirnya kami terjahi juga. Teringin sangat isteri ke sana. Ini gara-gara entry INI la. Su, you owe me RM30. Hik3, just kidding :

Tutti Frutti Frozen Yogurt, depan Wangsa Walk, Wangsa Maju
Instruction. Fuhh, boleh tahan harganya, RM5.30 untuk 100 gram
Pilihjer perisa yang berkenan. Boleh campur2. Ada lebih kurang 8 perisa
Apa Itu Tutti Frutti?
Kelebihan dari sudut Kesihatan
Cookies & Cream dan Vanilla favourite saya
Nyam2, ini saya punya.First time try ni main bedalje
Top up la mana yang berkenan
Buat macam rumah sendiri,tapi kena bayar..Hik3..
Ini saya punya, RM15+..
Pilihan wifey, RM10+
Suasana Memang santai

Santai dan memang sedap. Love it to the fullest. Wife pun sama. Siap tambah lagi satu mangkuk.Ohh, terbang lagi RM10 duit eden. Takper2, untuk Isteri tersayang.


Papa, Alisya nak juga? Alisya pun suka..

Santai,sambil makan boleh layan tv...Apsal memanjang channel sport?kasila remote kat kami,bolehla tukar2 channel..Hik3,demand lebih pulak...

Suggestion : Sila tukar sarung kusyen, nampak dah kotor sangat dengan yogurt2 lama yang tumpah. Nampak macam tak ekslusif la kan?. In term og harga, yupp,memang agak mahal. Juga, ramai yang masih belum tahu pasal Frutti Trutti ni, bolehla mencuba mengiklan di Nuffnang, sure promosi lebih meriah dan lebih dikenali.

Jom balik Mama,besok kita singgah lagi

Hik3, to cut the story short, 2 malam berturut2 kami terjahi Tutti Frutti. Memang sedap dan menggiurkan. Kawan saya cakap, pemilik Tutti Frutti Wangsa Maju ni, Hazman, senior kami masa di kolej dulu. Tak taula betul ke tidak. 
Tutti Frutti Frozen Yogurt, Let's Froyo..
Business Hours,dibuka until 12 malam/1 pagi. Jom terjah....

17 comments:

  1. memang nampak sangat sedap :)

    ReplyDelete
  2. sampai malam erk. bleh try nanti kalo ke sana :)

    ReplyDelete
  3. saye punye ari tu 10 hengget. tu pon da sebal gila sbb mahal!

    ReplyDelete
  4. belum sampai lagi kat shah alam ni...sedapnyaa...ko memang la eyriqazz...

    cawangannya tak banyak lagi rasa tu pasal tak ramai yang tahu..

    ReplyDelete
  5. memang bestlah tutti frutti ni. Hari tu makan dengan akak kat bangi. Ramai orang. Tempat kecik. Harga..huhuhu mahal gak la.Sebab tak de cup kecik masa tu.dah habis. Bila guna cup besar..tak leh nak agak kandungan beratnya..Dua cup je dah RM37.huhuhu...tapi puas hati. :)

    Jom baca ni: Free one drop perfume..Sape nak?

    ReplyDelete
  6. x suka la u ni cekgu... joget2 lemak nak jugak!
    hmmm... tp rm10 utk semangkuk kecik eskrem rasa cam kedekut la plak...
    jom blanje cekgu! huhuuuuu...

    ReplyDelete
  7. tempat menarik..
    cam best ja.. leh pilih sendiri lak tu... ermm

    ReplyDelete
  8. rasa nye hari tu kat Tropicana RM8 per 100 gram...laen harge ker?

    ReplyDelete
  9. tutti fruti ni i pernah nampak dalam tv, it is one of anak NAZA punye bisnes (yang perempuan) and dia dapat idea ni masa round dekat oversea somewhere in london kot, tapi for sure memang dia punya...

    ReplyDelete
  10. ya ampunn mahainyeee GTO punye tutti frutti ! \tp tmpt mmg nmpk best...:)
    bile nk blanje? :p

    ReplyDelete
  11. @Nur Hawa Mohd Zin:yup...yummy,yummy...

    @Lina:yup..memang sedap

    @e.l.i.s.s.m.i.e :nak try nanti jangan lupa jemput ya..hik3

    @Miss b:hik3..tuhla,sedap tapi mahal...nyam2..

    ReplyDelete
  12. @hanani0210:hik3,tuhla..kami dua malam tu lebih RM50 jugakla...

    @Kancilbiru :tuhla..ramai yang belum tahu..plus harga agak mahal..not many people can afford it..but in KL, ramai yang kaya raya kot..

    @InaAchik:ahaks2..jom2 saya blanje makan...

    @Miza Yusof :memang sedap...

    ReplyDelete
  13. @Sofya:yup..memang sedap..

    @@ku d! sin!e:oh,lain tempat lain harga ke?mungkin sana sewa lagi mahal kot bro..so,price kenalah increase..

    @Madam Bling Bling:oh ye ke..no wonderla...

    @Ummi Hanie :hik3...bila ya nak blanje?

    ReplyDelete
  14. macam syook jerk!nak try lah pasni =)

    ReplyDelete
  15. walaupun sebelah ofis eden yo, namun masih belum ada kekuatan untuk pergi merasa... nanti nak cari geng, boleh sama2 jakun

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails