May 27, 2011

Fruity Friday...RM772.95


Fruity Friday.Check akaun ChurpChurp satt..Yey, sudah RM772.95... Tetap taknak cash outkan lagi...Nak tunggu RM1,000 baru lebih teruja kan?Dah lebih 6 bulan kot menabung ni..Takpelah, kata pepatah,sikit2 lama2 jadi bukit...Jom Sama-sama Buat buat side Income dengan ChurpChurp : http://bit.ly/jNyDbu

19 comments:

  1. wah seronok nya! ijah pun tak cecah 100 lagi ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah! sy baru 1 minggu join...kena tunggu 6 bln lagi la kot? harap2 murah rezeki sy dgn churp2....

    zukidin.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. pergh banyak yer..boly lh blnje lepas nie..huhu btw, memang btol, kumpul sikit2 lama2 jadi bukit

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah!... rezeki masyuk lagi... tak lama lagi ckup la RM1K. Kalau nak banyak lagi tak perlu lah tabungan tu, boleh bertambah lagi

    ReplyDelete
  5. masyuk tu bro.. lagi 2 bulan cukup 1k tu bro.. hehehe

    ReplyDelete
  6. seronoknya...saya baru je cecah RM1 ( seringgit).....

    ReplyDelete
  7. Tulah kan?Sape kata blogging takde faedah?

    ReplyDelete
  8. Thanks all for the wishes...Tanpa anda,mungkin saya tak berpeluang dpt rezeki camni..

    ReplyDelete
  9. waaaaaaaaa..shopping timela bila cukup 1k ne

    ReplyDelete
  10. tak lama lagi cukuplah tu. hehe..

    cek ketiga dari churpchurp dah confirm. Tinggal tunggu sampai rumah aje..

    ReplyDelete
  11. ishh.ishh..masyuk..baru je ada 2 ringgit..kena kumpul 2 tahun baru blh cash out kot..heheh..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi