June 29, 2011

Cabaran RM10 Sehari Eyriqazz.Com|29 June 2011


UPDATED - Masih belum ada yang berjaya meneka dengan tepat.

So, cabaran untuk hari ini, RM10 untuk 2 pemenang dan inilah soalannya :


Antara 7 Blog ini, sebutkan tiga blog yang paling kerap dikunjungi oleh Isteri Eyriqazz.


Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4
Blog 5
Blog 6
Blog 7


Dua peneka terpantas yang betul  will win.Sila jawab di komen entri ini (i.e. Blogger 1,2, dan 3)..Good Luck...

27 comments:

  1. setelah diselidikii..,cehh..

    jawapan BH,

    BLOGGER 4,5 & 7

    ReplyDelete
  2. setelah diselidikii..,cehh..

    jawapan BH,

    BLOGGER 4,5 & 7

    ReplyDelete
  3. try my luck!

    blog 1, blog 4 & blog 5

    ReplyDelete
  4. Assalam,

    Saya nak try yer..

    Blogger 1,4 dan 5

    Rgds,
    Su

    ReplyDelete
  5. 1.http://sumijelly.com/

    2.http://sumijelly.com/

    3.http://www.kakinakl.com/

    btol x?

    ReplyDelete
  6. easy , blog 4, 5, and 6

    mz, ketua tali barut n abang nara

    ReplyDelete
  7. ifa teka ek...

    blogger 2 - suliana

    blogger 4 - mamazharfan

    blogger 7 - faiez

    ReplyDelete
  8. cube lagi..

    Blog 4,6,7?

    betulll tak..

    ReplyDelete
  9. blogger 1,
    2 (kawan dia kan?),
    7

    ReplyDelete
  10. correction..salah taip dah....
    blogger 1, 2 & 5

    ReplyDelete
  11. weh.. main apa ni?? hehe... busy la tak smpt nak jengok blog kawan2. nak main gak 1, 2 & 7 :-p

    ReplyDelete
  12. sudah ada jawapan yang betoi..result coming soon...

    ReplyDelete
  13. keh3..beriya Sya cari 1-1 nak meneka, dah ada yang teka betul ghupanyer. 1, 2, 7

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi