June 29, 2011

Malaysia Lawan Taiwan| Ramai Aweks Cun

Photobucket



Punyalah semangat Ofismate Eyriqazz @ Cimon untuk menyaksikan Perlawanan Malaysia vs Taiwan ,Pusingan Pertama Kelayakan Piala Dunia 2014 . Mana tak nya, around pukul 7 malam dah sampai stadium Bukit Jalil, siap boleh mesej lagi :

" Gua dah sampai stadium. Ramai aweks Cun". 

Amboi-amboi, sambil menyelam sambil minum air ekks? Bila la nak kenalkan sorang dua aweks bro tu? Masih terlalu jauh perjalanan Malaysia untuk ke Piala Dunia 2014, sama-samalah kita doakan sempena Isra dan Mikraj, Malaysia mampu membawa pulang kemenangan beharga di Stadium Sendiri.

Apapun, bagi yang tak boleh tengok live, no hal, boleh tengok live update dari reporter yang baru direkruit oleh Karam Singh Walia, sama-sama terjahi sini :

Keputusan Malaysia vs Taiwan - Kelayakan Piala Dunia 2014

7 comments:

  1. semoga malaysia menang besar malam ini untuk bawa bekal ke taiwan, by the way, thanks for the link

    ReplyDelete
  2. yeah harap2 msia layak ke world cup 2014!!!

    salam...jom tgk apa yg ada kat blog saya...nak mintak tolong sikittttt jek..TQ!!!

    ReplyDelete
  3. semoga malaysia menang mlm ni!

    ReplyDelete
  4. 2-1 ok la :)

    try lagi baikkkk

    amne gmbr aweks?hehe

    ReplyDelete
  5. hmmm tak tertengoklah bola kali ni :(

    ReplyDelete
  6. Congratz Malaysia menang 2-1 mengalahkan Taiwan

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi