June 20, 2011

Small Contest | Teka Lokasi Tempat Makan

ABC, Nyam2..Sedap

UPDATED - Masih belum ada peneka tepat lokasi ABC ini.

First klu - Bukan di KL

2nd klu - bukan di Selangor

Small contest sebelum diumumkan pemenang lebih kurang 3 give away/Contest sebelum ini. Simple je :

1) Teka lokasi tempat makan ABC ni. Jawapan yang paling cepat terpantas paling tepat/ hampir tepat akan dipilih sebagai pemenang.

2) Hadiahnya adalah RM10 Cash/Top up untuk 2 pemenang.

Jawapan bolehla diberikan di komen entry ini...

Bonus (another small contest) :

Entry Aku Kagum ini telah di backlink kan di Denaihati.Com . Sila berikan Tajuk entry dan permalink entry itu... ( 1 Hadiah bernilai RM10 yang paling pantas)...Tapi jika anda peneka tepat terpantas lokasi tempat makan dan juga berjaya menjawab dengan tepat soalan bonus ini, anda turut akan mendapat extra RM10 

Good Luck, Sharing is Caring, rezeki menang Contest, elokla dikongsi-kongsi kan?

41 comments:

  1. hurmmm.... mungkin dekat area jb la kot....

    ReplyDelete
  2. Kat kedai yg ade jual ABC...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. salam..
    tak tahu la kat mane tmpt makan tu..

    nak try lagi 1

    tajuk entry : DS Najib terjah Denaihati melalui blog 1Malaysia

    permalink : http://denaihati.com/ds-najib-terjah-denaihati-melalui-blog-1malaysia

    ReplyDelete
  4. Gerai ABC di Seksyen 2 Shah Alam?

    ReplyDelete
  5. wahab cendol la bro

    ReplyDelete
  6. ani sup utara

    yg second ga tu x paham eyriqazz.. kena bagi link dari blog denaihati ke?

    ReplyDelete
  7. Wahab Cendol la Bro

    ReplyDelete
  8. salam... rasanya dekat shah alam seksyen 2 nie.. hehe

    ReplyDelete
  9. seksyen 2,shah alam ka bro?hehehe

    ReplyDelete
  10. lokasi tempat makan ABC ni adalah di jalan Langkawi, Setapak. Kedai ABC yang enak sedap lagi best! :)

    ReplyDelete
  11. Ini ABC Koko Special Seksyen 2 Shah Alam kan? Gerai dia tak pasti sebab Gerai Frodoo ada jual, Gerai Bubbles pun jual. Betul tak?

    www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nk jwb bonus dulu..

    tajuk : DS Najib terjah Denaihati melalui blog 1Malaysia

    link : http://denaihati.com/ds-najib-terjah-denaihati-melalui-blog-1malaysia

    ReplyDelete
  13. ABC tu kat Perak..
    haha..main teka je..

    ReplyDelete
  14. kedai makan kat Terengganu kot bro...

    ReplyDelete
  15. rasanya kat Johor la ni...kan eyriqazz n family baru je gi holiday ke sana...x gitu??

    ReplyDelete
  16. sedap ni.. dekat seremban kot.. heheeh

    ReplyDelete
  17. laa, dekat jb laa. aritu kan si eyriqazz gi johor bahru

    ReplyDelete
  18. soklan bonus

    tajuk: DS Najib terjah Denaihati melalui blog 1Malaysia

    permalink:

    http://denaihati.com/ds-najib-terjah-denaihati-melalui-blog-1malaysia

    ReplyDelete
  19. nak try luck lah..

    Rasa macam ABC Awiet Corner kat JB..

    TQ..

    ReplyDelete
  20. ni mesti kat trg kan ? seberang takir kot :p

    ReplyDelete
  21. nak jawab soklan bawah tu

    DS Najib terjah Denaihati melalui blog 1Malaysia

    http://denaihati.com/ds-najib-terjah-denaihati-melalui-blog-1malaysia

    ReplyDelete
  22. Org panggil 'ABC SPECIAL BOMBA LARKIN!'
    LOKASI: Dekat medan selera area bomba larkin!

    ReplyDelete
  23. kat restoren singgah selalu, johor?

    ReplyDelete
  24. kat batu burok,k.terengganu

    haha..hentam je la..

    ReplyDelete
  25. Medan Selera Larkin Bomba, Johor Bahru .

    ekekeke. aci tak bro? :P

    ReplyDelete
  26. Amy Cafe, Medan Selera Larkin Bomba,JB .
    NGEEEE

    ReplyDelete
  27. izzah farhana pemenangnyeee... izzah, claim cepat hadiah awak!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails