June 28, 2011

Tak Boleh Jadini...Someone Wanna Take Over My Blog

Tak Boleh Jadini...Someone Wanna Take Over My Blog...Huk4,nampak gaya kena bersara awal laa dari dunia blog dengan kemunculan dia ni :


Arini nak update Kisah Je Jai  mengorat Lisa Surihani
Lisa Surihani pula nak mengorat Hamzah Ian
Xnakla...Nak citer kisah Babah jumpa Kak Ina KL laa...
Amcam,ada bakat tak?
P/s : Gaya rambut tiru mamanya..Hik3..

11 comments:

  1. hehe ada bakat bapak dia ni :)

    ReplyDelete
  2. lor comelnyaa..harus bersara awal ni bro..hihi

    ReplyDelete
  3. amboi alisya siyes jer muka tue kat pic 1..

    ReplyDelete
  4. wah dah ada bakat.. kalau dari kecik2 bakat dah diasah memang boleh pegi jauh ni bro.. kalau nak apply jadi reporter antar je dekat opis aku.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Cutenyer.... hehehe

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/06/hari-raya-aidilfitri-bakal-mendatang.html

    ReplyDelete
  6. tomei jer aksinya..
    belajar dari persekitaran nih..hehehe

    ReplyDelete
  7. dah nampak dah bakat untuk jadi seorang blogger.huhu

    ReplyDelete
  8. adoiiii hahahaha... bukak blog lagi satu tuk alisya!! kekekeke

    ReplyDelete
  9. kcik2 dah pndai berblogging ea..

    ReplyDelete
  10. buka blog untuk alisya ajer..habislah wife kamu mengamuk nanti

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi