June 4, 2011

X-Perience First Class Pizza Passion

X-Perience First Class Pizza Passion, Domino's Pizza, take away beberapa hari lepas. Guna kupon adik ipar punya . RM30 untuk Set Pizza Regular + Chicken Wing + 2 Coke . No delivery charge incurred .Jom layan :

Pizza Chicken

Saya n wife memang suka Domino's Pizza. One of the reason ianya rangup dan tidak tebal. Just nice. 


X-Perience First Class Pizza Passion ( Kotak pun Ala X-Men Gitu )
Special Promotion : Chocolate Lava Cake, RM5
Bukan main suka lagi wifey...Umm, sedap...Saya 'kureng' skit bak2 Kek2 camni
Beli ,dapat kupon lagi

Bagus inisiatif sebegini. Membuatkan pelanggan terus setia and order lagi walaupun mungkin offer tu hanya berbeza dalam RM1 dari harga asal. Umm, better than nothing rite? Plus, bila ada kupon, people tend/lebih teruja untuk menggunakannya. Like Ourself.

Overall, dibandingkan dengan Pizza Hut, masing-masing ada kelebihan tersendiri and We Like Both.

P/s : Pernah order Domino's Pizza? Apa pengalaman anda?

16 comments:

  1. Saya prefer dominos pizza sbb kerangupan nya. Tapi kadang2 DP ni lems gaks la :)

    ReplyDelete
  2. kalau delivery memang suka dominos, superb

    ReplyDelete
  3. pasni leh layan Xmen: First Class lak..puah hati woo..

    ReplyDelete
  4. grrrrr....sedapnye..dah meleleh air liur nehhh =)

    ReplyDelete
  5. aida dah lama tak makan pizza :'(

    ReplyDelete
  6. ijah lagi prefer domino's pizza dari pizza hut. hehe.

    ReplyDelete
  7. tak pernah lagi oder dominos..memang akan terjah pas ni. :)

    Jom baca ni :Gambar Perodua Myvii Edisi Baru .Adik kepada Myvii. Lagi Best..

    Jom baca ni :Pahala Isteri..

    ReplyDelete
  8. best ke kek dia? kalah tak secret recipe??

    ReplyDelete
  9. order domins ni senang kat tempat aku.. dekat aje.. presint 8.. sampai ke pintu rumah.. panas2 lagi.. nyum nyuummm..
    Kenduri KFC!!

    ReplyDelete
  10. saya tak pernah makan domino tawww.. jakun ni

    ReplyDelete
  11. Saya tak penah try Domino. Selalu makan Pizza Hut je. Boleh la try lepas nih. Nampak cam sedap je.

    ReplyDelete
  12. kotak dia cantek laa...
    simpan la buat kenang2an...huhuh
    isi dlm makan laa...hehehe

    ReplyDelete
  13. sedap nye.... nak pizzaa.... nak pi cari nih...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails