July 28, 2011

Aksi Basah di Jacuzzi

Aksi Basah di Jacuzzi

Salah satu pakej yang ditawarkan semasa memenangi Honeymooner's Package adalah Mandara Spa dan salah satu darinya adalah "15 minutes Aromatherapy Jacuzzi or Floral Bath" . Si bapa dan Ibu sedang seronok berkemban dan berjacuzzi, si anak mahu join sekali. Tak bawa pula swimming suit dia. Alih2, inilah jadinya..Nasib baik dilindungi dek buih2...Hik3..

Hik3, apa salahnya si anak untuk enjoy sekali kan? Walaupun air Jacuzzi agak panas, bukan main seronok lagi Alisya bermain dengan buih2 di Jacuzzi tu....

P/s : Ohh, Alangkah syoknya kalau dapat buat Mandara Spa ni lagi....

7 comments:

  1. wa..besh nye dlm rendam2 dlm jacuzzi...tnggu pas pose la nk p cuti2 ni

    ReplyDelete
  2. sangat teringin nak merasa masuk jacuzzi ni..

    ReplyDelete
  3. baca tajuk je dah buat aku untuk mengklik.haha...

    ReplyDelete
  4. wah.. gambar sensored mat tiger!! ekeke...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails