July 7, 2011

Gembira Jumpa Blogger Teknologi Popular @ Amanz


Finally, dapat juga berjumpa dengan salah seorang blogger teknologi popular yang cukup eyriqazz kagumi iaitu Amanz ketika  P1 4G ONE Plan media launch malam tadi.  Amanz, salah seorang dari 6 finalist yang bakal merebut title Fave Tech Head Anugerah Digi WWWOW  . Good luck bro, rasanya title itu bakal menjadi milik bro nanti.

Nice meeting u bro, memang peramah orangnya. Selalu tersenyum. Ini fulltime blogger yang cukup saya kagumi. Senyuman manis menguntum....Anyway, thanks Nuffnang dan P1Wimax for the invite.

P/s : Bro, baju tu beli mana?Cool la designnya..

10 comments:

  1. pergh.ngade tul wat entri khas. haha. lightning tak cukup. len kali pasang flash tahap gaban. :p

    baju beli kat Zicco.com.my. Hehe. :P

    ReplyDelete
  2. hehe..best dpt jumpa blogger yg femes ni...manalah tahu dpat aura sikit...

    ReplyDelete
  3. Bila la pulak peluang diriku mau jumpa Amanz... ;D

    ReplyDelete
  4. terbaik ni.. aku pon suka dengan baju dia pakai tu.. heheeh..

    ReplyDelete
  5. nk bju gak..nk bju..nk bju..hehehe

    ReplyDelete
  6. gua pun kagum dgn mamat ni. harap one day bloeh jumpak

    ReplyDelete
  7. aku pun tak penah jumpa Amanz ni..ada kt forum jek dulu..skang ni dah kemain dasat dah beliau..hehhee..

    Aman..aku pun nak beli gak ar baju tu..cambest..:D

    ReplyDelete
  8. wow....sayang betul NN kat dia yer....hebat2...

    Bro..ada brani join contest di blog saya :)

    http://www.tetikusrusak.net/contest-aku-mahu-jadi-ratu/

    Eheheh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails