July 8, 2011

P1 4G ONE Plan Media Launch

Thanks to Nuffnang, saya terima invitation untuk menghadiri P1 4G ONE Plan Media Launch yang diadakan pada 7 Julai 2011 lebih kurang pukul 7-9 malam di P1 HQ, Petaling Jaya.

P14G, One Plan .Don't Compromise . 1st Impression nampak macam Lovely Couple/Kamasutra.Hik3..Noty boy penangan Malam Jumaat kot?
Bloggers Sedang bergosip. Antara yang hadir CikLilyputih, Shahrul, dan Manager Kak Ina KL (Geng Talibarutz semestinya memeriahkan majlis)
Penerangan dari CEO P1 Wimax, Michael Lai
(Fuhh, respect, penerangan dari CEO sendiri)
P1 One Plan,bersatu hati Michael Lai dan M.Idham Nawawi (Chief Operating Officer, P1)
Inilah lebih kurang plannya, serendah RM89 sebulan.
Key Benefits

P1 4G One Plan adalah plan 2 in 1 broadband yang digabungkan dengan dua modem.Satu P14G modem, dan satu lagi, p14g on the go. So,mudahla, boleh guna kat rumah, dan juga satu lagi untuk di luar rumah bagi memenuhi kehendak pengguna yang semakin memerlukan broadband di dua-dua kawasan.Macam blogger tegar macam saya laa, time bercuti,balik kampung, etc, masih memerlukan broadband on the go.

First impression, harga nampak menarik/berpatutan cuma honestly saya belum 100% teruja lagi . Mungkin wait n see, kalau respons memberangsangkan,why not give a try?. Pasal broadband, anything yang boleh memberikan saya yang terbaik, i don't mind to switch from my current provider.

Suggestion : Give free trial for at least one month for users to experience it themselves or No strings attached ( tiada kontrak dikenakan bagi new subscriber)
Staff P1 4g kusyuk mendengar
inilah lebih kurang modemnya. For Use Indoor dan Outdoor
Amcam, teruja tak?
Benefits buat pengguna
Ada games, baling 2 biji ping pong ke dalam bakul

Camne nak baling ni?
Hik3, the winners goes to Eyriqazz and Firdaus@ Manager Kak Ina KL
Makan time. Domino's Pizza
Nuffies dan Nuffnangers in Actions. Nuffnang Bloggers Rocks...Hik3...
Dapat Goody Bag & Ole-Ole dari P1. Thanks P1

Overall, P14G Plan satu plan baru yang nampak menarik dan boleh dipertimbangkan oleh pengguna di luar sana. 2 in One package, memudahkan lagi especially blogger tegar macam saya. Pengalaman peribadi pernah menggunakan P1 Wimax,Customer Servicenya memang terbaik. In term of service, masih ada improvement yang boleh dilakukan bagi menarik lebih ramai pelanggan. For myself, let's see how's the things go, kalau OK, why not give a try, kan? More info pasal plan ni, bolehla terjahi http://www.p1.com.my

9 comments:

  1. Muahahah laju brooo!! hapdet yang ditunggu2.. sebab nak cilok gambar.. muahahah!!! =D

    ReplyDelete
  2. hebat eyriqazz sekarang.Makin famous amous gitu

    ReplyDelete
  3. huhu tk dpt join last min.. :( tp since dah mmg guna P1 ni, tkpela kot..

    ReplyDelete
  4. dasatnya...semua retis ni..:D

    ReplyDelete
  5. pizza gk yang menarik hati ku..kihkih..

    taknah try lg servis pi wimax ni..tp rmi yg komen servisnya not bad..

    ReplyDelete
  6. lain area lain performance kot, sbb my fren kat putrajaya kata P1 ni sgt2 lah teruk ie slow yg teramat--dia dh unsubscribe pun

    ReplyDelete
  7. buat masa ni belum ada niat pulak aku nak tukar dekat P1 ni.. ok ke coverage dia bro?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails