July 21, 2011

HandBag Bonia|Hadiah Buat Isteri

Alhamdulillah, selepas beberapa kedai dan Supermarket diterjahi, jumpa juga handbag yang berkenan bagi Isteri. Pilihannya, Bonia. Maybe because of the quality and brand name. Takperlah, yang penting Isteri sukakannya :

Handbag Bonia, RM420 selepas 40% discount di Jusco Midvalley
Cantik tak? Umm,for me cantikla...Yang penting, dia sukakannya
Last year dah kasi Jam Tangan Bonia, tahun ni gembira dapat kasi handbag Bonia pula
Tertunailah Item No. 5 Impian Seorang Isteri 
*Tinggal item no. 6 yang belum ditunaikan lagi..InsyaAllah,akan ditunaikan

Buat Isteri tersayang, semoga pemberian hadiah-hadiah ini dapat menggembirakan hatimu. Yerla, I'm not a "Perfect Husband" , banyak kekurangan yang perlu diperbaiki , namun dimana part yang saya boleh lakukan yang terbaik,InsyaAllah i will do my best...

P/s : Bukan wang ringgit dan pemberian yang menentukan kebahagiaan rumah tangga. Money Can't buy happiness.Tapi tak salah spent money bila ianya boleh menggembirakan hati yang tersayang, tak gitu?

*** Tiada Hadiah Yang Mampu diberikan oleh Seorang Suami jika dibandingkan dengan Pengorbanan Seorang Isteri dalam sebuah rumahtangga. Hargailah Isteri anda, and Once in a while, Surprisekan Mereka. Woman Love Surprise, kan?

35 comments:

  1. handbag warna hitam memang cantik. boleh masuk dengan semua baju.

    ReplyDelete
  2. yeah..onizuka seorang yg gentle..hehe,,untung isteri

    ReplyDelete
  3. bestnyer dapat hadiah dari wishlist.. nak jugak..

    ReplyDelete
  4. tumpang seronok...bestnya jd isteri awk ya...:)

    ReplyDelete
  5. Bila up kan beg tangan Bonia jadi LV :-)

    ReplyDelete
  6. saya tak pernah listkan apa yg saya inginkan sebab saya bersyukur memiliki suami yang penyayang...
    beruntung isteri cikgu dpt suami yg perihatin.

    ReplyDelete
  7. waaa mesti tgh berbunga2 hati wife bro nie..bergaya sakan laa taun nie..

    ReplyDelete
  8. suka ngan ayat yg last...it's true money can't buy happiness but without money, stress yg menjengah... :)

    ReplyDelete
  9. alahai..untungnya isteri dia.. :')

    ReplyDelete
  10. sob sob ..

    * x dak kata2 dh .. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  11. Wowww so sweet..
    bahagia nya dapat handbag Bonia..
    I luv too..
    Memang cantik

    ReplyDelete
  12. perghh! siap ada wishlist lg tu..semuanya yg mahal2 gitu..hihi

    *cikgu naman, sy pon nak handbag raya! hehehehe

    ReplyDelete
  13. aku suka statment terakhir tu.. heheehe

    ReplyDelete
  14. setuju..women love surprise...bertuah isteri...

    ReplyDelete
  15. tak ramai lelaki yg tau menghargai isteri..ada mcm2 cara nak surprisekan wife tak semestinya pakai RM jer..so fikir2kan..

    ReplyDelete
  16. setuju tang PEREMPUAN SUKAKAN SURPRISE:-)

    ReplyDelete
  17. bestnyer...how lucky ur wife..

    syukur dgn rezeki dariNya kan..

    ReplyDelete
  18. Suka betol shopping kat Jusco kan. :P

    ReplyDelete
  19. tau la bag tu cantik... tapi ada perbezaan ke antara gambar2 bag tu... huhuhuhu

    ReplyDelete
  20. memang cantik!! tahniah,,, lagi dua nak tunaikan.. (last skali tu blanje aku makan,.., hahah)

    ReplyDelete
  21. so sweet ...

    sy pun tgh mencari2 henbeg kaler itam menawan ... ;)

    ReplyDelete
  22. thanks bro coz berjaya menggembirakan hati isteri.. terbaik!!

    ReplyDelete
  23. sebagai isteri, siapa lagi yang paling utama menghargai seorg isteri kalau bukan suami kita. Semoga terus berbahagia...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails