July 22, 2011

Selamat Tinggal Nuffnang


Yup, I Love Nuffnang. Truly, memang saya sayangkan Nuffnang. Boleh dikatakan semua event yang dianjurkan, akan saya cuba sertai, setiap Contest, akan saya cuba joini, setiap inisiatif baru,akan saya sokongi, dan apa jua yang Nuffnang cuba lakukan, akan saya sokong dan berikan respons yang terbaik.


Terlalu banyak kegembiraan yang saya capai bersama Nuffnang almost 2 tahun bersamanya. Income yang menguja, IPAD 2, Hadiah Percutian/Honeymoon Package ke Kota Kinabalu,Sabah, LG HDTV,Test drive Proton Exora,Ford Fiesta dan pelbagai lagi. Lebih mengharukan bila terpilih dan Featuredkan di Nuffnang untuk May 2011. Most of my Blogging Achievement, adalah bersama Nuffnang.


Ramai bloggers yang saya kenal dan jumpa face to face pun kerana Nuffnang especially Geng-Geng Talibarut. Memang best dapat kenal ramai bloggers dan boleh dikatakan pengalaman begini memang sukar dicari/diganti. Ohh, beratnya hati ini untuk membuat keputusan.
Apapun, Sedangkan Pantai Lagi Berubah, Inikan Pula Hati Manusia. Selamat Tinggal Nuffnang, sudah tiba masanya untuk saya mengucapkan selamat tinggal. Kenapa? Umm, biarlah rahsia. Rahsia yang akan saya simpan seorang diri.


Ke manakah arah tuju Eyriqazz.Com selepas ini? Tunggu dan lihat,walau bersama "siapa" pun, entry akan tetap di upkan di blog ini. Semoga pembaca terus menyokong blog Cap Ikan Ayam Goreng ini.Life Has to Go on bak kata abang Je Jai yang baru saja memenangi Percutian ke Filipina, juga hasil bersama Nuffnang. Congratz Bro, u deserve it..

Apapun, Once again, terimakasih Nuffnang. Pengalaman manis bersamamu akan ku ingat sampai ke hujung nyawa....Sob2, menitik airmataku ketika menulis entry ini (Ala-ala citer Hindustan skit)...

Last but not least.........

................

...............

..................

.........................................................

...........................................

INI adalah ENTRY HANGIT. Hik3, manakan mungkin begitu mudah untuk saya meninggalkan Nuffnang yang telah banyak memberikan kegembiraan buat kami seisi keluarga.

Jika ada Sumur di ladang
Boleh kami menumpang mandi
Kegembiraan dan pengalaman menguja bersama Nuffnang
Sukar dicari dan ditukar ganti

62 comments:

  1. dah agak dah...x mungkin gto nak curang dgn nuffnang..

    ReplyDelete
  2. terkejut tiba-tiba nak bubye kat nuffnang.kot blh duit sampai tak terbelanja kan :P

    ReplyDelete
  3. Uishhh.. sabor jer larr.. entry macam orang merajuk.. sekali.. entri hangit... tipah tertitpu.. tertipu.. tipu.. tertipah... ikhss.. ikhss.. ikhss...

    ReplyDelete
  4. terasa tertipu.... bagi siapa yang tak bace sampai abes...

    best trick cam gini (",)

    meriahnye bersame nuffnang ek...taniah2 !

    ReplyDelete
  5. lagi..lagi...lagi hangetttttttttttttt...........

    ReplyDelete
  6. nasib rasa hangit je bro...........buat musykil kan orang aje..............ingatkan dah riak ...wakakkakaka..............

    ReplyDelete
  7. ala..sabar jelah..beria2 baca ni..(tp dalam hati terfikir betul ke bro ni?)

    ReplyDelete
  8. patut la macam susah nak percaya.. rupanya ....

    ReplyDelete
  9. perrrggghhh dasyat giler n3 ni...igtkan ada panggilan hangit jer, n3 hangit pon ada ka

    ReplyDelete
  10. Wakakakakakak .... lawak le tu kunun

    ReplyDelete
  11. Salam,

    baca tajuk pun dah tau entry hangit, kawan2 next time baca dulu ending entry baru baca dari mula..HAHAHA


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  12. siottttt jer.... ingatkan betul rupanya main2 jer..

    ReplyDelete
  13. sabo je la...ingtkan betol2 putus kasih ngn nuffnang td...

    ReplyDelete
  14. tahu pun this is a prank :P

    ReplyDelete
  15. aahhh n3 hangit je,, x kan aa nak tinggal nuffnang... lagi2 femes kat sane..

    ReplyDelete
  16. nak tercabut urat leher....hangitttt tul

    ReplyDelete
  17. uiks, slamt tgl nuff? adakh slmt tgl tuk dunia blog juga?

    ReplyDelete
  18. huwaaa.... tipah tertipu... hangit sudah ....

    ReplyDelete
  19. ciss cis dan cis
    patut la pelik ade iklan Nuff kat tepi tu lagi

    ReplyDelete
  20. Hampeh tul ari2 jumaat ni kena hangit dek eyriqazz....

    ReplyDelete
  21. terkejut beruk saye. dah la baru nak berjinak2 dengan nuffnang terbaca pulak artikel ni. nasib baik baca sampai habis kalau x emmmmm

    ReplyDelete
  22. tipah tertipu tertipu tipu tertipah TIPAH TERTIPU LAGI

    ReplyDelete
  23. hampeh..ingat ada yg lebih baik dari ladang tadi..

    ReplyDelete
  24. hahahhaa..ni memang sah terhangit daku membacanya!!!

    ReplyDelete
  25. hahaha mana leh tinggal...
    mahal bayor nihhh

    ReplyDelete
  26. dh agak dah haahha sbb eyriqazz kan anak emas nuffnang :p saper nak bagi RM4k every month tu :p

    ReplyDelete
  27. hikhik..ingtkn btol2 tadi nk tgglkn nuffnang..tpi mmg xcye pon kn...hihihi..:D

    ReplyDelete
  28. ~aiyoohh~

    jahat lah bro nih!!
    haha...
    terkena entry hangit rupanya...

    (-.-)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. hangit2... terkena sudah... huhu

    ReplyDelete
  30. nasib baik aku baca dari bawah..hahahaha

    ReplyDelete
  31. bodo mcm sampah ko ni...citer nak lebat

    ReplyDelete
  32. huh! dah agak dah...sib baek tak caya..

    ReplyDelete
  33. sori derr...terkutuk td...wa ingat lu budak2...mintak ampun bang terkasar bahasa...yg tua dihormati,yg mude disayangi...hehe

    ReplyDelete
  34. ahahaha..mmg hangit..last2 skali bc rs tbakar.hehe..btw nice entry :p

    ReplyDelete
  35. tengok thara komen first sekali.. mesti terkejut beruk die baca tajuk entry u ni bro.. tp i dah agak dah ni mesti hangit punya. skali tepat sangkaan ku.. haha...

    ReplyDelete
  36. aku lempang jugak eriqazz ni karang!

    ReplyDelete
  37. haha..
    almost believe it..huhu~

    ReplyDelete
  38. Assalam,

    Benci nuff laa konon... ihiikks

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/07/syurgaku-syurgamu.html

    ReplyDelete
  39. grrrr..laju jer ai kelik2.. :P

    bukan GTO ni duta nuffnang ke?? hikshiks!

    ReplyDelete
  40. kalau nuffnang bankrup baru eyriqazz tinggalkan nuffnang.. hehehe

    ReplyDelete
  41. terkena lagi malam ni buat kali kedua huhu. anyway, banyak betul achievements bro dgn nuffnang. jeles pula rasanya. harap sy dpt jadi mcm bro eyriqazz :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails