August 12, 2011

3,000 Sudah Muncul|Pakcik Kayoo

3,000 Sudah Muncul|Pakcik Kayoo

Tahniah buat  aimaniman kerana menjadi follower ke 3,000 di blog ini.Nama kita pun sama. Hik3, Ada Apa Dengan Follower? . Tepuk dada, tanya selera....For me, follower ini antara penyumbang trafik tertinggi ke blog ini...

Once again, thanks buat semua yang sudi menyinggah dan follow blog ini...

10 comments:

  1. tahniah!! 3000 UV sehari nih.. woohoooooo/. :)

    ReplyDelete
  2. Kongratulasi bro! makin meningkat dari hari ke hari ya.. and thanks your hadiah dari Sabah bahh!! love it! tggu post dr aku ya.. =)


    yours
    SH

    ReplyDelete
  3. congrates! happy blogging..

    eh, thanks jer ker..hahaa..just kidding..

    ReplyDelete
  4. tahniah3...kenal eyriqazz masa ratusan follower je lg kjap je dh ribu la ni.. :)

    ReplyDelete
  5. setuju bro.. memang adakalanya follower penyumbang trafik.. Tahniah

    ReplyDelete
  6. bagi blog saya plak follower saya trafik tak banyak dari follower...

    ReplyDelete
  7. fuh... banyaknyo... tahniah bro!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails