August 9, 2011

Juadah Berbuka Puasa dari Bazaar Ramadhan Danau Kota

Juadah Berbuka Puasa dari Bazaar Ramadhan Danau Kota semalam, mudah dan cepat bagi both yang bekerja macam kami dan tak sempat nak masak.

Laksa Kelantan Kuah Masak Lemak
Yummy, memang sedap

Sudah a few Bazaar Ramadhan yang saja terjahi, first time jumpa Laksa Kelantan Masak lemak ni. Memang sedap dan puas hati. Next time bolehla terjahi lagi .For wifey n adik ipar, saya belikan nasi kerabu, okla kata mereka.
Ayam Kebab. RM5 .Sedap juga. Abang-abang "Macho" yang berniaga
Murtabak ayam. RM3. Of course untuk Alisya. Kegemarannya
Kuih Muih. Bolehla...Tak sesedap kuih muih di Bazaar Ramadhan di Terengganu or Kelantan
Kuih Cara. Umm, Indah rupa dari rasa...Nyesal beli...Huk3...

P/s : Hari ini nak terjahi Bazaar Ramadhan mana pula? Any suggestion?

17 comments:

  1. Bazaar Ramadhan Kelana Jaya =)

    ReplyDelete
  2. aku suka laksa kelantan!! jap lagi nak cari nih.. hahahaa
    http://shakiddo.blogspot.com/2011/08/dugaan-berpuasa-seorang-daddy.html

    ReplyDelete
  3. adei.. silap tertengok mkanan.. tertelan air dah ni ha.. haha

    ReplyDelete
  4. bazaar ramadhan teluk intan plak! he3..

    ReplyDelete
  5. air jagung bazar ramadhan PKNS bangi, terbaik!

    ReplyDelete
  6. suka sangat...dah lama tak pekena. Bro..raya nanti leh buat sy nak melawat bro eheh...nak pekena laksa nih...

    ReplyDelete
  7. bazaar ramadhan bandar kinrara huhu

    ReplyDelete
  8. walaupun cuma di danau kota, tp takde chance lagi nak jejak kaki.. balik umah gegas2 tuk memasak..

    ReplyDelete
  9. i suka laksam!!! tapi laksa yang tu tak berapa pulak..

    kuih hijau tu memang susah nak cari yg sodap..

    ReplyDelete
  10. bazar ramadhan wangsa maju. kata kawan saya sedap. saya jugak yg lalu saja bazar ramadhan danau kota. konon masih bertahan masak sendiri. :)

    ReplyDelete
  11. baazar yang ku terjah setiap hari :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owwh,blela pergi sini hari ini....

      Delete

Related Posts with Thumbnails