September 26, 2011

Aiskrim Haagen Dazs Yang Serius Sedap

Semasa singgah di AEON Bukit Tinggi, Klang, Isteri belanja Aiskrim Haagen Dazs. Dah lama teringin nak makan aiskrim ni, dulu masa kat oversea selalu juga pekena Aiskrim ni. Serius sedap..So this time, hasrat di hati tertunai juga :
Aiskrim Haagen Dazs,Serius sedap. 9/10
Satu bekas ni RM10+ juga ni...Kongsi bertiga..Hik3

Sedapnya Papa..Alisya suka 'kuping' aiskrim tu

Fuhh,Lazattt...

Marvellouss..

Kalau Aiskrim Baskin Robbins sudah lazat, Haagen Dazs ini lagi sedap bak kata Isteri. For me, cam lebih kurangje. Both sedap, both mahal..Hik3...


Si Awek Jelita asyik menjeling-jelingku...Hik3..

Haagen Dazs AEON Bukit Tinggi, Klang
Jom terjah,tak jauh dari rumah Je Jai ni, kita mintak dia belanja...

11 comments:

  1. walau bagaimana pun, saya lebih suka kan baskin robin..tak boleh lupa crepe nya..

    ReplyDelete
  2. sedapnye... makan aiskrim kampung jer 20sen sebatang... ehehe

    ReplyDelete
  3. cantik wafer alas tu...cemana buat ek?

    ReplyDelete
  4. tgh batuk nie tak dpt la nak menjoinkan diri mkn ice cream huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. hotel maya ada bagi airkrim ni, tp kene lunch dkt situ la

    ReplyDelete
  6. wah! yummy nye..besar lak tuh..memang kenyang la kalau makan nih!

    ReplyDelete
  7. nyum...nyummm sedapnya...nk jugak...

    ReplyDelete
  8. since balik mesia, belum penah aku makan haagen daz nih..rasa cm mhl gile kt sini..huuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi