September 6, 2011

Kak Long Dah Mula Jealous



Bila Mama&Papa ckp pasal new BABY ni+panggil ALISYA Kak Long,...ALisya MAINTAIN jer n mcm EXCITED...siap leh main baby2 dgn bearnya...bila brsiap2 nk TEMAN Mama gi KLINIK pg pun, berSEMNGAT lebih...ceria, gelak2 n nak JALAN sndr...x main dukung2...tgh tunggu turn pun...siap main2 CAK2 dgn kakak...tetapi KLUAR jer dr BILIK doktor, perangai ALISYA trus berubah 100% dan ptg td trus DEMAM...~Mama, rasa GERAM pun ada...kdg2 nak TRSENYUM pun ada~... - Dari Facebook Isteri- 

Eyriqazz pulang je dari kerja, memang Alisya demam.Manja semacam je, itu tak kena, ini tak kena. Nak didukung, nak dimanja...Umm, Kak Long dah mula jealouss dengan kehadiran adik tak lama lagi ke?

14 comments:

  1. lawalah kaler bj raya uols..leh consider utk next raya insyaallah..:)

    ReplyDelete
  2. dia cemburu la tu bro.biasa la.dulu jadi anak manja.takut bila dah ada adik nanti hilang pulak manjanya.hehe...apapun tahniah bro :D

    ReplyDelete
  3. amboooii.. sampai demam2 yea.. hehhee

    ReplyDelete
  4. alisya takut mama dan papa nya akan lebihkan perhatian pada baby sebab tu kot alisya dah mula meragam. hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha.. bebudak nak dpt adik.. cam gitu laa prangainye... mcm anak ku jugak laaa.... mcm2 karenah...

    ReplyDelete
  6. Memang da x sabar da En.Eriq ney.
    kasi la proses cepat2

    ReplyDelete
  7. wah bestnya...hanya itu yang boleh saya cakap ketika ini

    ReplyDelete
  8. demam sebab tukar panggilan kaklong laa tewww hehehehe

    ReplyDelete
  9. dahsyat ni..sampai leh demam ni..

    ReplyDelete
  10. pembawa budak memang macam tu... itu belum kira dia meragam tak tentu pasal lagik... hehehehe siap sedia lah eeekkk

    ReplyDelete
  11. biasalah tu.. nanti dah kuar adiknya lagi dasyat tau die punya penangan tu.. hehe,..

    ReplyDelete
  12. awww ksiannyer Alisya, hrp2 mama n papanya tidak ambk ati sgt krenah Alisya..

    biase la dia bkl trima sorg adk slps dia..mzt perasaan dia pun curiga, takut2 kalo papa n mamanya kurang beri phatian n ksh syg pdnya..

    hehehe comel je Alisya kn..

    ReplyDelete
  13. canteknya baju raya dua branak ni...menyerlah gitu!

    kata org tua2, selalu budak2 bila nak dpt adik kuat meragam & manja semacam..tak tau la kebetulan ke apa, tp anak2 saya gitulah...memerlukan kesabaran yg tinggi utk handle kerenah dia org!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails