September 6, 2011

Makan Malam di Marrybrown Pengkalan Chepa, Kelantan

Malam terakhir di Kelantan sempatlah terjahi Marrybrown Pengkalan Chepa, Kelantan. Mak mertua teringin sangat nak makan di sini. Well, ni first time eyriqazz terjahi Marrybrown.
Beratur. Nasib baik tak ramai sangat orang
Ayam Goreng Marrybrown

Boleh tahan juga rasa ayam marrybrown.Something different. Rasanya lain dari KFC .Tapi tetap sedap.Kesedapan yang berbeza jika dibandingkan dengan KFC. Well, I like it...

Nasi Lemak Marrybrown...Pun sedap...Sambalnya just nice
Black Pepper Chicken Marrybrown Pilihan Isteri. Isteri sukakannya...Sedap juga katanya
Bukan Main manja lagi Alisya dengan Abah Toknya..Mengalahkan manja dengan Papanya
Ni tolong makanankan sekali untuk baby dalam kandungan.Hik3...
Nyam2, nampak sedaplah Air Strawberri Ummi ni...ALisya nak sikit boleh?
Part bestnya sini ada Playground..Bukan main seronok lagi Alisya
Alisya bersama Ipin...(Anak buah)
Santai...Kerusi ala-ala buaian..Kreatif kan?
Alisya bersama Upin

Overall, memang puas hati makan di Marrybrown ni.Lepas ni bolehla terjahi lagi. Yerla,kata orang,belum cuba, belum tahu kan? Dah cuba, nilaikan sendiri...

7 comments:

  1. aku setakat ne xpernah lagi masuk mane2 marrybrown :)

    ReplyDelete
  2. http://wanwidget.com/
    eh ader nasi lemak ker, x pernah lagi masuk marrybrown, boleh test bila ader kelapangan sebab memang biasa lalu tapi x pernah masuk kecuali kfc dan mcD

    ReplyDelete
  3. lama tak makan kat marrybrown :)

    ReplyDelete
  4. kak long alisya... oh kak long alisya... makan ayam marrybrown yea.. hehehe

    ReplyDelete
  5. marry brown ni pun okey gak....cuma tak banyak branch jee....kalau nak rasa selain KFC cuba bro try POPEYE'S...okey gak rasanya...

    ReplyDelete
  6. La, oghe kelate ko bini bro? Marry brown meme sedap.. cuba try bubur ayam dia..memang terbaik..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails