September 17, 2011

Shopping di IKEA

Semalam, sempatlah kami shopping di IKEA. Isteri nak cari barang sikit + dia mengidam nak pekena Meatball IKEA yang serius sedap. Nasib baik sudah disahkan Halal. Saya ikutkan la ajer, boleh bawa adik yang datang dari Putrajaya jalan-jalan sekali.


Fuhhh,memang meriah.. Ramainya orang di IKEA... 
Beratur pun panjang. Umm, Memang best dapat pekena Karipap IKEA dan Aiskrimnya

Tak lupa juga, sebelum shopping tu, kenalah isi perut dulu :


IKEA Meatball semestinya menjadi pilihan..Sedapp...Terangkatt...

Kek Daim IKEA pun memang sedap. Kegemaran Isteri dan Alisya. Eyriqazz pun tak sempat nak rasa. 

Dah abis makan tu, bolehla teruskan perjalanan untuk Shopping barangan di IKEA .



Nampak cantikla pula set meja dan kerusi ini untuk Alisya. Nak beli tak ya? 

Papa, Alisya nak kuda ni.. 

Alisya nak kuali dan sudip ni..Nak masak Nasi Ayam

Umm, makin Alisya membesar, makin dia nak itu dan ini. Bukan mudah nak penuhi hati seorang anak ini. Seboleh mungkin, kami cuba penuhi.


Itu dia, adik dan Isteriku membawa barangan dari IKEA

Aiseh, takkan ini je yang shopping?

Umm, nak buat camne. Ni dah pertengahan bulan. Gaji Minggu depan baru masuk. So, budget-budgetla especially baru je lepas musim raya. Umm, alangkah bestnya kalau ada orang Sponsor Voucher IKEA untuk kami shopping. Umm, in my dream...

Wait,wait..baru teringat...Adalah, ada peluang untuk menang hadiah Shopping di IKEA bernilai RM5,000 dengan :



Berbual dan berpeluang memenangi hadiah menarik iaitu RM5,000 Shopping Voucher Untuk 5 pemenang setiap hari dari 15 August 2011 sehingga 30 November 2011. More info jom terjahi SINI

              Celcom Talk-A-Thon bakal merealisasikan Impian kami?

Umm, boleh la terjahi entry eyriqazz sebelum ini di SINI. Ohh, bestnya kalau menang hadiah voucher dari Celcom Talk-A-Thon. Bolehla eyriqazz 


Hiasi rumah eyriqazz yang baru siap ini dengan barangan dari IKEA. RM5,000 barangan IKEA sure lebih berseri-seri rumah baru eyriqazz nanti. Tak gitu?

P/s ; Wish me Luck, Kalau ada rezeki tak ke mana kan? Kalau tidak dipecahkan ruyungnya, manakan dapat sagunya....

13 comments:

  1. lepas raya ni memang kena berjimat cermat kan...

    ReplyDelete
  2. haha dh beberapa kali jgk pg IKEA tapi x prnh rasa lg meatball tu hahaha

    ReplyDelete
  3. ada plan gak nak pi ikea minggu ni tapi tak kesampaian, banyak sangat rumah terbuka....

    ReplyDelete
  4. dah disahkan halal rupanya meatball kat IKEA tu...lepas ni boleh la makan meatball IKEA dengan aman...dah lama tak makan sejak kecoh isu tak halal hari tu...

    ReplyDelete
  5. kat KK tiada IKEA...erm sedihnye

    ReplyDelete
  6. wah banyak shopping bro... rumah pon banyak cantik wooo... hehehe

    ReplyDelete
  7. saya pun baru balik dari IKEA..Serius x sabau nak ada rumah sendiri..;) X tahu pulak meatball dah di sahkan halal...yay..mnyesal pulk x makan td...

    ReplyDelete
  8. ohh..halal pulak meetball tur..

    good luck yer!

    ReplyDelete
  9. untung laaa.. tengah bulan boleh shopping2 lagi... hehehee

    ReplyDelete
  10. best kalau dpt hias rumah dgn barangan IKEA.. i always liked the modernity of barang2 IKEA.. :)

    ReplyDelete
  11. korang amik smp 2 penyagat tu...patut la masa mamasue pegi nak beli dah tak de langsung...yg ada sample yg terikat kt tali tu je =P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails