September 7, 2011

Tempias Isteri Mengandung


Mama Alisya yang mengandung, tempias ke Papanya :
  • Mood nak menulis tiba-tiba jadi kureng...Time mood kureng, Alhamdulillah, rezeki berblogging masih memuaskan.
  • Rasa letih skit,nak tidur awal je rasa...
  • Selera makan berkurang
  • Moody..Hak3..Moodyla juga skit-skit
  • ............. , Sukar diluahkan dengan kata-kata
P/s : Adakah ini antara tanda-tanda bakal dapat anak lelaki pula? Hik3..

19 comments:

  1. abah ms wife mengandung haritu abah morning sickness + mengidam mempelam telur..alamak melelh air liur dibuatnya..
    Work in Progress

    ReplyDelete
  2. eh eh...bapak pak melebih....hahahahahahaha...

    ReplyDelete
  3. tahniah!!! jaga kandungan baik2..

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah..syawal yg penuh bermakna nampaknya

    tahniah buat eyriq & wife

    ReplyDelete
  5. my hubby time me preggy, dia pun jadi mual2 tau hehheh citer benar tu
    my BIL, time kakak me preggy, dia yg beria2 mkn asam :)

    ReplyDelete
  6. hahahhahaa orang lain yang mengandung dia yang morning sickness lak, tapi masa hubby kakyan dulu memang dia yang mengidam bagai, dia yang makan asam2, kakyan rilek je..hasilnya 2 hero hehehe


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  7. baru tau berita baik ni..
    tahniah...

    anak lelaki???
    ye kot..
    sebab bapak sedara dulu macam tu la..'

    ReplyDelete
  8. Tahniah lah eyriqazz... :) tu simptom biasa..ikut exprience..anak pompuan..hihi..takpe..baru lagi tu..ada rezeki insya'ALLAH dapat yg diidamkan.. :)

    ReplyDelete
  9. take a good care of self =) dua2 mesti kena jaga emosi =)

    ReplyDelete
  10. aku pun kena jugak tempias aritu.demam tak kebah2 seminggu.huhu...

    ReplyDelete
  11. amboi.. papanya pulak yg lelebih yek.. hehe..

    ReplyDelete
  12. Tanda-tanda mat tiger dah alahan ni.. hehehe.. sikit ari muntah2 tu.. hehehe

    ReplyDelete
  13. hehee..boleh jadi dah tur..
    masa preggy anak sulong, hubby yg mabuk2, suka minum milo & makan sambal udang..ai relax jer...kekeke

    ReplyDelete
  14. haha.. ye la tu papa alisya :-) lagi best klu bertukar mabuk tu pada kaum bapa :-p

    ReplyDelete
  15. anak lelaki.. anak perempuan.. rezeki Allah. Tapi aku rasa anak lelaki.. hehehee

    ReplyDelete
  16. jgn mengharap sangat anak lelaki..apa2 jantina pun, anak adalah anugerah,.. tahniah dan tumpang gembira macam gembira dulu2...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails