October 30, 2011

Awas Lelaki Malaysia, Wanita Enggan Keluar Dengan Anda Jika Poket Kosong...

Girl/Guys, amcam, setuju tak dengan Statement ini?
Wanita : No Money, Sorry,sorry, jangan dekat dengan kami...
Lelaki : Lautan api sanggup ku renangi, tapi duit dalam poket 'so-so' lagi...

P/s : Kalau mahu 'date' lelaki yang duit berkepuk-kepuk di dalam poket, saya rekomenkan Mamat INI : http://bit.ly/hZbv6I

11 comments:

  1. dah agak dah.. msti Abang Ensem... hahahahaha ;)

    ReplyDelete
  2. sekarang semua duit kan.. no money no talk lah kiranya

    ReplyDelete
  3. Zaman sekarang memang semua duit bro.. kalau takda kepala agung tu.. memang takda girls yg nak pandang.. Walaupun ada tapi jarang2lah pompuan sanggup dekat dgn lelaki tak berduit ni..

    ReplyDelete
  4. Zaman sekarang memang semua duit bro.. kalau takda kepala agung tu.. memang takda girls yg nak pandang.. Walaupun ada tapi jarang2lah pompuan sanggup dekat dgn lelaki tak berduit ni..

    ReplyDelete
  5. duit tu jadi keperluan sekarang..perempuan nak kan lelaki yang kalau boleh dah ada kerjaya yang stabil.. so nanti kalau dah kawin takdelah isteri yang kena menanggung segala nafkah.. jadi tak adil la kan...perempuan plak kena tanggung semua.. sebab tu dari awal2 lagi perempuan suka cari lelaki yang kewangan dah kukuh n kerjaya yang stabil..supaya lelaki tu lebih bertanggung jawab.. bila jumpa yang tak berduit ..lelaki tu mungkin akan ambik kesempatan kat bini dia..mentang2la bini ade gaji besar..ish2..tak baik tak baik.. so bila lelaki tu mampu dari segala aspek, jadi senangla nak laksanakan tanggungjawab after kahwin.. so wife ni akan tolong la tutup mana2 lompong .. tapi bukan sepenuhnya ditanggung oleh perempuan la even dia tolong pun..sama2 bantu membantu, baru adil kalau suami isteri bagi sumbangan dalam rumah tangga..kalau isteri aje,,suami tak keje memanng haru biru laaaa..

    ReplyDelete
  6. no money no love :p
    cabaran untuk lelaki

    ReplyDelete
  7. no money no talk.. got money?? now can talk lah!! hehhee

    ReplyDelete
  8. itu dah jadi keperluan sebenarnya,bukan mintak yang kaya raya tapi bagi keyakinan untuk dia mampu beri nafkah kepada kita bila dah berkeluarga nanti..

    p/s:tunang saya ada RXZ je,saya takde hal,yang penting saya kagum dgn kesungguhan dia kumpul duit hantaran.

    ReplyDelete
  9. setuju!!! muahahaha!! (sambil gelak jahat...)

    ReplyDelete
  10. lelaki pon agak2 lah.. tak kan nak bawak anak dara org keluar dah tahu poket kosong....

    ReplyDelete
  11. semua perlukan duit skrg ni , bro.. takkan nak makan cinta je.. tak kenyang! hikhikhik

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi