October 19, 2011

(Gambar) Platinum Victory 13/PV13

Alhamdulillah, rumah baru kami @ Platinum Victory 13/PV13 di Setapak sudah berjaya disewakan weekend lepas.RM1,600 sebulan partly furnished kepada keluarga melayu bekerja di KLCC. Inilah gambar yang sempat saya ambil di Platinum Victory/PV13 ini :

Kondominium berwarna kuning
Di Tingkat 3A terletaknya Swimming Pool & Playground
Mujurla sempat membelinya 3 tahun lepas. Kalau ikutkan harga semasa kini @RM400K+ memang diluar budget kami
Playground. Di depannya PV14 dalam pembinaan. Memang laris projek Platinum Victory ini
Bukan main gembira lagi Alisya dapat bermain-main di sini
Swimming Pool. Memang nampak agak ekslusif. Sempatla mandi manda pertama kali weekend lepas
Di Sebalik Swimming Pool, Antara 2 Darjat
Tempat untuk kanak-kanak. 0.6 Meter.
Lepasni bila dah ramai yang masuk, sure penuh swimming pool ini

P/s : Semoga tertunailah hasrat di hati untuk memiliki rumah ketiga sebelum usia mencecah 35 tahun. Nak kena lebih banyak berguru dengan AbangEnsem ni.

P/s/s : Tips Pelaburan Hartanah Tanpa Modal

14 comments:

  1. hebat! pasni leh la cari rumah bwah plak :)

    ReplyDelete
  2. Rumah sekarang berbaki lebih kurang 6 tahun installment.. Berhasrat juga menambah 1 lagi.. Mudah-mudahan dipermudahkan..

    Semoga dipermudahkan hasrat GTO, Amin.






    Errrr.. Usia lebih 35 dah ni erkkk!

    ReplyDelete
  3. Terbaiklah bro.. satu pelaburan yg menguntungkan.. Maintenance macam mana bro.. penyewa bayar atau owner yg bayar

    ReplyDelete
  4. kena menjadi menti ae la mcm ni..

    ReplyDelete
  5. wow..rm1600 sebulan..cam byr rumah loan rumah sebulan dah tuh...perghh..mmg untung kalo bli awal2 kan...skang mmg harga rumah makin naik menjadi2

    ReplyDelete
  6. waaaahh... berbaloi sungguh kan? hope kondo tu dijaga baik laa seperti lif, air dan elektrik serta tempat buangan sampah.. :)

    ReplyDelete
  7. bestnyerr, dok lalu selalu dpn tu, tak tau yg dasyat di dalamnya..sygnya eyriqazz sewakan...

    ReplyDelete
  8. sori bro lari topik.. cuma nak bertanya kat sini


    BRO KENAL OLIVIA TAK?

    ReplyDelete
  9. #faiez :masyuk ke? tolak loan bank dan maintenance..ada balance a few hundred je...

    #makdara TERdiva:InsyaAllah...Amin...

    #Oh Oeya :good luck...ehh,skang blom lagi cecah 30....hik3..

    #Myvitrd :maintenance sendiri kena bayar...

    #aslam :fuh,fuh,tunjuk ajarku sifu, AE

    ReplyDelete
  10. #strawberi:yup,cpt betoi harga rumah naik di KL ni especially di prime location....

    #KiD :harap2 camtula...

    #far_east:hik3..tak kenal...

    #Belinda Adzmi Ibu Ilhamny :tuhla..terpaksa sewakan dulu coz nak duduk tak cukup duit lagi nak renovatekan rumah tu..plus sayang nak tinggalkan rumah skangni yang beli dah fully furnished...

    ReplyDelete
  11. kenapa x duduk je umah tu... oooo... wat per duduk kalau boleh wat duit lagi.. bisnes thinking daaa... baguih...

    ReplyDelete
  12. Uisshhhh mewahnyeeee.. Di luar kemampuanku.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails