November 1, 2011

Ooo, Ooo, Papa ada Baby

12 Tahun dulu : Johan Merentas Desa Sekolah 
Kini :  Ooo, Ooo, Papa ada Baby

Hik3, terkezut eyriqazz bila itulah yang terpacul dimulut Alisya malam tadi ketika menaiki lif. Umm, malu pula dibuatnya dengan anak sulungku ini. Alahai, macam-macam alasan untuk mengurangkan berat badan ini. Work Life yang semakin tak berapa balance.Kurang exercise, makan tak teratur. Huk3, yerla,yerla...gelak-gelak...


P/s : Dulu pernah juga bercita-cita nak berguru dengan Darkbatman untuk kurangkan berat badan. Umm, siapa sangka, hasrat tidak kesampaian. Umm, Rasa nak buat contest "The Biggest Loser" di blogla,agak-agak ada sambutan tak ya?

12 comments:

  1. anak sy pun penah tegur..'mak growing fat'....huhuhu..malu ngan anak....

    errr, sy nak join lah contest Biggest loser tu,...hehehe

    ReplyDelete
  2. dulu penah ada cabaran 100 hari tanpa nasi kan :p me nak join jugak la, kalo ada kat blog eyriqazz :)

    ReplyDelete
  3. kalau nak menurunkan berat badan biarlah dengan cara yang betul.. :D

    ReplyDelete
  4. kurangkan karbo, banyak minum air..skip heavy dinner, ganti dengan buah2an....mesti cepat jer turun...:)

    ReplyDelete
  5. Betul ka juara merentas desa nie? he he...

    Lelaki yang berat badan naik lepas kawin lambah kebahagian... he he..
    Bini pandai jaga.. katanya.. he he..

    Tunjuk kat diri sendiri gak...

    ReplyDelete
  6. kalau kau buat aku join bro.. aku pon nak turunkan 1 pax aku ni.. hahaha.. kurus seh kau masa merentas desa tu.. hehehe

    ReplyDelete
  7. hahaa...teringat soalan anak no 2 saya...Mama, dlm tummy mama ada baby lagi ker? kekee...

    contest?nak join...hahaaaaa

    ReplyDelete
  8. eyriqazz!! saya nak join the biggest loser blog tuuu!! plzzzz..hehehe

    ReplyDelete
  9. sauna dalam umah aje.. hehehehee

    ReplyDelete
  10. encik.. jom bekerjasama anjurkan contest kurus2 badan.. tatahan ngan lemak!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails