November 3, 2011

Rezeki Berganda dari Nuffnang

Alhamdulillah,rezeki berganda dari Nuffnang. Actually, bukan satu Cek yang saya terima dari Nuffnang, tapi dua. Rezeki di bulan kelahiran eyriqazz maybe?

Cek pertama sudah direvealkan, cek kedua camne pula? Umm, untuk tidak menghampakan Si Anonymous, so seperti dijanjikan :

Ok, saya hidekan amountnya

Once again, thanks Nuffnang. Muahsss, Sayang kamu Selalu....

P/s : Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Work Smart, Work Hard,jangan kedekut untuk berkongsi rezeki, InsyaAllah,dimurahkan rezeki. Tips tingkatkan earning? Umm, maybe boleh terjah sini : Tips Blogging

25 comments:

  1. belum smp target minima lagi untuk claim dgn nuff..tapi amount be da tak bertambah2 pun 3 hari ni.mcm tu jek..

    ReplyDelete
  2. Terbaik dari ladang Tiger ni.. nilah hasil lumayan dari penjualan lembu2 korban ye bro.. hehehe

    ReplyDelete
  3. bile nak sampai 4 angka eh!lembabla kite ne.hahaha

    tahniah sifu hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah bro..mmg rezki berganda2 dari nuffnang nie..kena byk terjah blog bro lagi laa nk baca tips

    ReplyDelete
  5. ala tunjuk jela.. dia sorang je tak mo tgok..hehe

    ReplyDelete
  6. bestnye jd GTO... asyik dapat cek jek... ^__^

    ReplyDelete
  7. alahai si anon ni... tnjuk ampunt tu smtime leh bg semangat kat blogger lain sama.... hurmmm.... skang dh x tjuk amount... uhuk2~ =.=

    ReplyDelete
  8. congrats bro. rezeki me melalui comping ajer :) alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. alarr, tunjuk la amaount..abaikan jek anon tu... dengki jek anon tu.. just tunjuk utk pembakar semangat..

    ReplyDelete
  10. saya pon baru gak dapat cek dari nuffnang.. hihi

    ReplyDelete
  11. bestnyaa dapat cahout sekali lagi :D

    ReplyDelete
  12. ini another cek 4 dis month kew...bravoo...mantap..akan tgk tips nk naek kn earning,...thx...:)

    ReplyDelete
  13. syoknyala....asyik dapat cek jer....rezeki xkan dtg bergolek kan... tahniah

    ReplyDelete
  14. Berapa..????????

    saja nk tanya gak =)

    ReplyDelete
  15. tahniah bro eyriqazz....bleh la tunjuk ajar pd blogger2 baru mcm saya...he3

    ReplyDelete
  16. tahniah bro...moga terus murah rezki!

    ReplyDelete
  17. Saya pun sama. Tunjuk ajar ku 'sea foo'
    -AE-

    ReplyDelete
  18. Congrats. Murah betul rezeki nak dapat anak kedua.

    ReplyDelete
  19. tahniah dan Alhamdulillah..

    saya menunggu rezeki bertukar ke Johor Bahru ni..dengan harapan yang tinggi menggunung..hmm

    ReplyDelete
  20. #payungmattiger.. yeeehaaaa!!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails