December 30, 2011

Jamilah Jewellery Kota Kinabalu,Sabah

Time bercuti di Kota Kinabalu, Jamilah Jewellery ni memang menjadi pilihan/terjahan Isteri. Banyak barangan mutiara dengan choice yang lebih pelbagai dan nampak lebih ekslusif. Umm, entahla, eyriqazz follow je :


Papa,Alisya nak yang ni boleh?

Cantik-cantik gelang Mutiaranya
Tanyalah Poket. Hik3
Cantik juga yang ni
Jam tangan pun ada
Rasanya Mamat ni sesuai beli. Buat Hantaran Meminang Rozita Che Wan
Akak ni pun sesuai juga beli. Tapi sebelum tu, kena tukar domain n blog URL dulu..Susahla eyriqazz nak ingat dan eja blog u..
Hik3, suka suki je komen blog orang kan?
Rambang Mata. Baik blah, sebelum Isteri suruh belanja. Kih3..
Jamilah Jewellery. Terjahlah...Pelbagai pilihan barangan mutiara yang menarik hati

9 comments:

  1. Sebelum nak terjah , isi poket tebal2 dulu bah.

    ReplyDelete
  2. saya pegi KK hri tu pun suka sgt singgah jamilah jewelery ni. 3 hari kat sana, hari2 mesti sggh. lagipun sy stay kat tune hotel di one borneo. ada jamilah jewelery ni dlm 1borneo. :)

    ReplyDelete
  3. hehehe pegi sana memang kena sedia dengan poket yg tebal. Kalau tak cuci mata je..tak best n berbaloi. :)

    ReplyDelete
  4. Wah aku pernah beli mutiara dkt situ bro.. Lepastu balik aku buat sendiri gelang.. Bagi family.. N cik malarang.. Harga murah n cantik2..

    ReplyDelete
  5. ni salah 1 tempat yang slalu gi mase gi KK aritu..lagi 1 kampung air..beli borong sume..


    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/nuffnang-bagi-cash-money-sempena.html

    ReplyDelete
  6. cantik cantik cantik... nak kena pi terjah juga neh...

    ReplyDelete
  7. aduhaiii susah ke nak ingat th3b0r3dsha tu? hehehehe... bila nak bw isteri belanja di IKEA ni? :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi